Monday, October 09, 2006

Ai että vatsaan sattuu.

Äsken herättyäni tuolta sängyn pohjalta, vatsaa rupesi vääntämään kuin käärmettä ikään. Epäilenpä pahoin, että läheisestä kaupasta ostamani patonki saattaa olla jotenkin asiaan osallisena. Mahdollista jopa on, että kenties banaanilla maustettu jogurttikin voi olla syypää.

Anyway, minulla ei ole oikeastaan tänään mitään kerrottavaa mistään. Löysinpä muuten todella mieltä laajentavaa musiikkia tuolta mikseri.netin puolelta. Kuten tiedätte, rakkaat lukijat, olen harras nk. "huumemusiikin" ystävä, jonka hämyiseen genreen kuuluvat mm. The Doors, erilaiset Reggae-artistit, Jimi Hendrix, arabialainen musiikki sekä tämä suosittelemani kappale. Useimmiten tuolla mikserissä on todella amatöörimäistä kamaa, vaan nyt kyllä löytyi niin mieltä laajentava kappale, "Kukkamies Dub", että ei voi kuin houreissaan sitä kuunnella. Suosittelen teitä kuunteleman sen sisällön, ja muistamaan että täydellisen vapauden saavuttaminen edellyttää täydellisen ajantajun häivyttämisen.

Muistakaa tämän biisin jälkeen (tai sen aikana) mennä myöskin vierailemaan seuraaville sivuille: http://kukkamies.urli.net/.

Pohtikaa kyseisen sivun tuomaa syvällistä sanomaa ! Hengittäkää sen raikasta ilmaa keuhkoihinne, ja vapautukaa mielenne vankiloista ! Muistakaa myös tämä: Kukkalääkäri on hyvin pervo, ja haluaa aina "sitä". Kukkalääkäri on myös Kukkamiehen isän kanssa ystäviä !!

Summa Summarum = Kukkamiehen isä on samankaltainen kuin kukkalääkäri, eli tosi psykopaatti !!

Pohtikaa ja pähkäilkää näitä asioita siellä omien craniumeittenne sisässä !!

PS.

Digikameran johto jäi Kauhavalle

No comments: