Monday, October 30, 2006

Ja kansa huusi: rahhoo ! ei se tee pahhoo !!

Life is indeed a weird and a wonderful thing. Both at the same time, even.

Juuri kun olen tässä taas muutaman päivän aikana voivotellut rahapulaani, niin jostain korkeuksista saapuu huuto.netin kauppojen välityksellä yhteensä 60 € puhtaana käteen. Tämä on aika iso raha, ja olenkin siitä iloinen. Ikävä kyllä näissä internetin huutokaupoissa on kuitenkin toisinaan se pieni ikävyys, että rahahan tulee oikeastaan vasta sitten puhtaana käteen, kun se on todellakin maksettu tilille: eli toisin sanoen, maksu ei ole 100 % varma kunnes se on 100 % varma. Saapa siis nähdä, että maksavatko nämä tyypit huolimatta sitovasta huudostaan. Näyttävät kuitenkin tehneen ihan kohtuullisesti kauppaa ainakin palautteiden mukaan.

Tänään on myös taas satanut, ja ilma on kehittynyt entistä kylmempään suuntaan: hyvin vähäistä lumisadettakin tuli tuossa päivän aikana. Kauhavalla on kuulemma jo vähintäänkin keskitalvi, ainakin lumen määrästä päätellen: voimme siis vain arvuutella, minkälaista Vaasassa on tällä hetkellä. Must be cold and snowy.. very cold and snowy.

Ikävää tässä ilman kylmenemisessä on se, että olen jättänyt suurimman osan talvivaatteistani Kauhavalle. Ainoan minkä pakkasin viimeksi mukaani, oli kaulahuivi (!), joka on kyllä hoitanut tehtävänsä ihan kiitettävästi, vaan ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että pelkästään tämä musta villaliina kaulan ympärillä ei esimerkiksi suojaa käsiä. Täytyy ilmeisesti siis ainakin vielä kärvistellä tässä pakkasessa tämän viikon loppuun, jonka jälkeen minun olisi tarkoitus sitten viedä tämä konekin mukanani kotiin Kauhavalle. Minulla on myös täällä mukanani lyhyempi, lähinnä kesään ja syksyyn tarkoitettu takki, joka päällä täytyy yleensä jäätymisestä huolimatta yrittää tarpoa eteenpäin. Ja mikä ikävintä, jonkun täytyy viedä "asiakkaiden" tavaratkin postiin tässä säässä.. Aaargghh..

No comments: