Sunday, October 08, 2006

8.10.2006

Kieltämättä poden jonkinasteista henkilökohtaista syyllisyyttä tämän kissan kuoleman johdosta. Mikäli en pelehtisi täällä Sipoossa vanhempieni asunnolla, tuo kissa olisi varmasti saanut ihan kunnollisen ja lämpimän kodin minun luonani Kauhavalla.

Tuon kissan menettäminen oli kyllä harmillinen tapaus. Jotenkin se on vain niin ironista, että jälleen kerran yksi kissa sattuu kuolemaan melkein käsiin, ja teoriassa se olisi ollut estettävissä ihan pienellä muutoksella. Olenkin päättänyt, että lähden kotiini Kauhavalle viikon päästä, kunhan ensiksi vahdin vanhempieni koiria heidän matkatessaan Venäjälle. "Go home, detective Thorne", kuten eräässä Hellraiser-elokuvasarjan osassakin todettiin.

Huomenna on myös kai pakko taas käydä kaupassa, sillä kaappi on melkoisen tyhjä. Vihaan käydä tässä paikallisen kylän kaupassa, sillä siellä kaikki molottavat keskenään ruotsia, ja toisekseen se on helvetinmoinen sokkelo pienine käytävineen. Minusta myös tuntuu, että aina kun kävelen sinne sisään, niin minua pidetään jotenkin silmällä. En oikein sulaudu muuhun väestöön tässä osassa Sipoota, ja kaiken lisäksi viime viikolla kaupan lähistöllä oli se salaperäinen palo pusikossakin. Pelkäänpä myös pahoin, että käteisvarojen ollessa hyvinkin olemattomat, joudun maksamaan ostokset kortilla, joka taas väkisinkin asettaa henkilöllisyyteni avoimeksi kyseisen kaupan kierolle henkilöstölle. Tämä on myös yksi syy, miksi en juurikaan pidä kortilla maksamisesta tässä osassa maata, vaan pyrin pitämään käteisvaroja aina mukanani riittävästi. Arvatkaapa tosin vain, että kuinka pitkällä on lähin käteisautomaatti täälläpäin Sipoota. It could just as well as be on the other side of the world.

No comments: