Sunday, October 22, 2006

I don't want to set the world on fire

Back in Sipoo, this time.

Kauhavalta lähdettiin tänään, ja viikonlopun aikana käytiin jopa Vaasassakin. Lostin 2. kausikin tuli hankittua yllättävän halvalla hinnalla, pesukone onnistuttiin laittamaan käyttökuntoon ja siivottuakin tuli. Viikko on ollut siis harvinaisen aktiivinen sisällöltään.

Vaasa oli ihan kiva paikka, ja juuri nyt olen päässyt kaikista lähemmäs opiskelupaikkaani koskaan, ilman että olisin mennyt sinne vielä ihan oikeasti oppimaankin jotain. Vaasan Yliopisto oli ihan jännä, vaikkakin hieman sateinen paikka. Toivon mukaan muutaman viikon kuluttua menen sinne jopa ihan virallisissakin asioissa, enkä vain kuikuilemaan sen etuovelle. Kävimme muuten myös täällä varsin kuuluisassa "Keskisten Kyläkaupassa", mikä kyllä nyt oli lopulta aika paskapuhetta halvan hintatasonsa puolesta. Tyttöystäväni ei ymmärtänyt valitustani Keskisen valheellisista "halvan hintatason tuotteista", vaan itse ainakin voin pääkaupunkiseudun rajalla asuvana todeta, että paikoitellen täällä Helsingin lähelläkin on toisinaan halvempaa kuin Keskisillä ! Voi LÅL !! Keskinen on suoranainen riistokapitalisti.

Tuli siis tosiaan se Lostin 2. kausikin hankittua DVD:lle. Se oli kyllä aikamoinen kokemus jälleen katsoa se kotisohvalta käsin melkein yhdessä yössä, vaan nytpä tiedän enemmän kuin kukaan teistä Nelosen tahtiin kyseistä sarjaa kyttäävistä !! Ho-Hoo ! Ja sen lisäksi joka torstai klo. 21.00 -22.00 minulla on parempaakin tekemistä, kuin katsella Nelosen Lostia kaikenmaailman Puuhamaan mainosten kuoruttamina. Ostin muuten kyseisen boksin Vaasan Prismasta, joka teille muutamille nk. "Spedeille" ei välttämättä kerro mitään, mutta kerron sen olevan normaali kauppakeskus esim. City-Marketin tapaan. Anyway, juuri tuolla Keskisillä kyseinen 2. kausi maksoi 40,90 €, vaan Vaasan Prismassapa siitä pyydettiin 39,90€ !! Hmm, selvä alennus hintaan, vaikka epäilemättä pieni. Nämä hinnat alkavat hiljalleen mietityttämään, että mikähän Keskisen "kyläkaupassa" pitäisi olla halpaa ? Vaikka löysin sieltä mm. suhteellisen halvat verkkarit, niin se nyt vielä on aika pieni hinta siihen minä tuo kauppaketju itseään mainostaa - eli halpana.

Kävimme muuten myös Ähtärin eläinpuistossa. Siitä en nyt kuitenkaan aio kertoa sen enempää, sillä olen päättänyt tehdä sille mahd. pian ihan oman postauksensa. Tähän loppuun kuitenkin heitetään vielä muutama kuva nykyisestä olohuoneestani, joka on toistaiseksi aika vaatimaton, vaan onpahan ainakin oma:























Kuvassa on sohva, olohuoneen pöytä, televisio, TV-taso ja DVD-soitin. Kuvassa näkyy myös olohuoneen pöydän alla epämääräisiä pinoja paperia, ja TV-tason oikeanpuoleisessa lokerossa jumalaton kasa DVD-elokuvia.






















Kuvassa kirjahylly. Se päällä on sijoitettuna hassun psykedeelinen arabialainen vesipiippu, ja sen muuhun varustukseen kuuluu keskikokoinen kasa erilaisia kirjoja. Kuvassa on myös mukana valkoinen olohuoneen lamppu, joka saatiin ilmaiseksi Porvoosta ostettuamme sieltä parisängyn ja pesukoneen.

No comments: