Saturday, October 28, 2006

Myrskyn jälkeen

Hohoo !! HALLELUJAA ! HAH-HAA !! ILOA ILOA !! TULTA TULTA !! Myrsky jäi huomattavasti odotettua pienemmäksi ! Haluan vielä lainata tähän väliin ihanan saarnaaja-possumme, Veli Saarikallen sanontaa: "se oli kuin pierun kuori" viitaten myrskyn laatuun ja kovuuteen.

Eli joo, kaikki saivat ainakin toivottavasti nukkua yönsä rauhassa ilman kaatuilevia puita ja pettäviä sähkölinjoja. Minäkin nukuin ihan kiitettävästi, sillä muistaakseni kello kahden aikaan painuin sänkyyn puiden humistessa ikkunalasin takana. Nukuin mielestäni ihan hyvin, sillä seuraava kiinteä muistikuva heräämisestä oli kello kolmen aikoihin iltapäivällä. So, I slept alright.

Tuhot olivat todellakin jääneet yllättävän pieniksi: ainoa minun elämääni konkreettisesti riepotellut tapahtuma myrskyn jälkeen oli se, että nettiyhteys oli poissa n. 45 minuutin ajan. Elämä siis jatkuu hiljalleen tämänkin tapauksen jälkeen. Toinen päivän uutisaihe on myös se, että purkki pastakastiketta, joka on ollut kadoksissa sitten tiistain, on löytynyt täysin ehjänä hyllystä. Tämä purkki oli kadoksissa viime tiistaista lähtien, mutta onneksi se nyt sitten kuitenkin löytyi: minulla alkoi nimittäin ollakin jo suunnaton himo jotakin tällaista Välimeren ruokakulttuuriin viittavaa mössöä kohtaan. Tänään siis ruokana onkin varmasti nuudeleita kuorrutettuna kyseisen kastikkeen kera, Muy Bien!!

Tänään tulee vielä toinen postaus, vaan sen aihe on vielä jokseenkin hämärän peitossa: sitä odotellessanne varustautukaan saatanallisiin jälkijäristyksiin !!

No comments: