Friday, October 13, 2006

Plans for the weekend..

Minä nyt sitten taas lähden tästä Kauhavalle. Olen siellä jonkin aikaa, kunnes katson parhaimmaksi palata takaisin. Tänään perjantaina menen kuitenkin vahtimaan vanhempieni kahta koiraa, ja siellä on käytettävissä jopa nettikin kannettavan kautta, joten ongelmia ei pitäisi varmaankaan ilmaantua. Saatanpa siis tehdä muutaman blogi-postauksenkin.

Tänään on ollut suhteellisen hiljainen päivä - for a change. Vatsakivut ovat kyllä oikeastaan loppuneet, ehkäpä johtuen siitä etten ole syönyt taas oikeastaan mitään. Vatsakipuja ei siis voi minun tuurillani millään tulla, kun kerran vatsaan ei mitään ruokaakaan kerry. As simple as dreams.

MG, eräs suurimmista ystävistäni, oli hankkinut Silent Hill -elokuvan tänään. Keskustelimme tästä DVD:n ensimmäisestä julkaisusta, joka on kyllä kuulemma aika köyhä erilaisen lisämateriaalin suhteen. Itsekin meinasin hankkia tuon DVD:lle, vaan nyt kun kuulin tämän julkaisun sisällöstä, niin uskoisin etten aio koskea siihen ollenkaan. Parempi antaa sen olla ihan rauhassa siellä hyllyssä siihen asti, kunnes joku parempaa matskua sisältävä julkaisu saadaan laukaistua markkinoille. Myös kuulemma kyseisestä leffasta ei ole tullut soundtrackkia missään muodossa, joka kyllä pisti hieman ihmettelemään. Kenties musiikin säveltäjät eivät vain ole raaskineet julkaista elokuvan kieltämättä remiksattuja kappaleita erilliselle levylle, kun Silent Hillin eri peliversioiden soundtrackkeja roikkuu kuitenkin markkinoille jo useita eri kappaleita. Tai kenties on kyse jostakin muusta, who knows.

Nyt lähden kuitenkin pakkaamaan kamojani valmiiksi huomista varten. Ja ellemme enää tapaa, niin toteanpa vain että viimeistään seuraavan viikon aikana minusta pitäisi ainakin jotain kuulua.

Hopefully.

No comments: