Thursday, October 26, 2006

Preaching "R" Us

Eivät ne eiliseksi luvatut syysmyrskyt sitten tulleetkaan. Muutama vuosi sitten koettu, suorastaan pienimuotoiseksi katastrofiksi äitynyt syysmyrskyisä yö ei ainakaan vielä toteutunut. Tuolloinhan nimittäin vanhempieni talon pihalle kaatui kaksi helvetin isoa kuusta, ja talokin otti niistä hiukan osumaa. Tuota kyseistä yötä en hevillä unohda, sillä toisen kuusen oksilla oli kaikki mahdollisuudet räsähtää suoraan entisen huoneeni, jossa nyt istun, ikkunan lävitse. Aamulla sitten alkoi helvetinmoinen raivaus lähinnä moottorisahojen avulla. Valmista siitä kuitenkin tuli, mutta hiukan remonttia täytyi tehdä, ja sen ohella myös piha oli kahta isoa kuusta köyhempi.

No, nyt kuitenkin päivän asiaan: rakas youtube.com on jälleen päästellyt syövereistään yllättäen suomalaista uskonnollisen hapatuksen inhottavaa löyhkää. Tällä kertaa pökäleenä on ulos pulpahtanut jonkinlainen amerikkalaista saarnauskulttuuria matkiva Veli Saarikalle & kumppanit. Käsittääkseni tämä hihhuli, vai pitäisikö todeta pikemminkin että "tosiuskovaisten" possujengi, pistää kyllä epäilemättä aika helvetinkin häiriintyneen show'n pystyyn. Olen nauranut näille sikailijoille koko päivän, ja luulenpa että mikäli te olette suomalaisia minun blogini lukijoita, niin teidän kannattaa katsoa nämä pätkät lävitse.

"Sana & Ylistys" (part 1)

"Sana & Ylistys" (part 2)

"Sana & Ylistys" (part 3)

Lopuksi laitetaan vielä se kaikista häiriintynein pätkä, missä tämä suuri preacher tuuppii ihmisiä, ja koko pätkä huipentuu helvetinmoiseen naureskeluun ja epämääräiseen kieriskelyyn pitkin lattiaa. Kenties nämä heput ovat sekoitelleet juomiinsa jonkinlaista huumetta, taikka sitten jokainen niistä on vain todella häiriintynyt.

Kirkossa jaetaan ilmeisesti jotakin muutakin kuin pelkkää uskoa


Tällaiset tyypit ovat kyllä jonkinlainen maanvaiva: ne eivät oikeastaan mitenkään eroa esim. Islamilaisista fundamentaleista tai natseista, sillä heitä kaikkia yhdistää helvetinmoinen suvaitsemattomuus ja fanaattisuus yhtä epämääräistä asiaa vastaan. Tämän suomalaisen tyypin jutuissa on myös sekin ikävä puoli, että hän aivan selvästi tarvitsee paljon rahaa moisen sirkuksen, siis "radio-ohjelman", pyörittämiseen. Kyse on siis hyvin pitkälti varmasti rahasta, ja epämääräisten ja naiivien uskovaisten huiputtamisesta. Eiköhän tämäkin "ylisiunattu" Saarikalle kääräise noista rahoista omiin taskuihinsa jonkinlaisen summan, sillä moisten sekopäisten fanaatikkojen ei koskaan ole tiedetty olevan muutenkaan rehellisiä. Ja varsinkaan uskonnollisten sellaisten.

Valitettavasti nämä uskovaiset ovat aina se pahin lenkki: minua on aina huvittanut tällaisten ihmisten helvetinmoinen päteminen ulkomaailmalle siitä, kuinka he tietävät olevansa jumalan parhaimpia kavereita taikka hänen maallisia ruummillistumiaan. Mielestäni tällaisten tyyppien tilanne on valitettavasti sellainen, että siihen kelpaa vain yksi ratkaisukeino: 9mm lyijy suoraan otsalohkoon. Se vaientaa tällaisten huijarien ja ylipäätään sekoilijoiden valikoimaa maailmassa, vaan ikävä kyllä tällaisten tyyppien olemassaolo täytyy kai yleisen sananvapauden ja demokratian nimissä hyväksyä.

No comments: