Sunday, October 15, 2006

Back from USSR

No niin, sainpa tämän kannettavan jopa toimimaan tässä pahaisessa mökissä.

Kello lyö melkein puoltayötä minun lopetellessani tätä päivää postauksella. Vanhempani tulivat kotiin, ja minä olen joutunut koko päivän kaitsemaan kahta karvaturria tämän hiljaisen mökin sisäpuolella. Tuo pienempi on erityisen flegmaattinen, eikä oikeastaan tee mitään asiaa viittä sekuntia kauempaa. Hiukan tulee siis väsy.

Anyway, tulihan tuosta matkasta vähän tuliaisiakin: komein niistä on varmasti erilaisia suuren Venäjän johtajia kuvaava nk. "Maatuska" (Maatushka?) , jonka sisältä kuoriutuu aina pienempiä johtohahmoja toistensa perään. Valitettavasti pakka ei ole kuitenkaan täydellinen, sillä pienin johtaja on Lenin, ja väliltä puuttuu ainakin Josif "Isä Aurinkoinen" Stalin ja sitten Nikita Shrutshev( Khrutschev ??) . Kenties heidät on jätetty tahallaan pois valikoimasta, sitä en tiedä, vaan toteanpa että tämä menee joka tapauksessa kirjahyllyn päälle kotona Kauhavalla. Aika onnekasta on myös se, että vanhempani löysivät tällaisen sieltä, sillä sellaista olin toivonutkin. Se on nähkääs aikamoinen keräilyesine, tämä valtiojohtajia kuvaava Maatushka.

No, eihän sitä nyt viitsi enempää suutaan soittaa tähän aikaan yöstä. Lähden tästä nyt nukkumaan, ja huomenna suuntaan yhdeltä iltapäivällä lähtevällä junalla kotiin Kauhavalle. Yrittäkääpä te loput pitää hauska viikonloppu omissa pienissä sosialistisen suunnitelmatalouden paratiiseissanne !

Kling-Klong!!

No comments: