Wednesday, October 11, 2006

Low self-opinion

No tänään ei kyllä taas ole ollut mitenkään hyvä päivä.

Fyysinen olotila on jokseenkin huono: sattunaista vatsakipua ja unettomuutta esiintyy edelleen. Viimeisinä päivinä en ole koskenutkaan lämpimään ruokaan, vaan ole yrittänyt ruokkia itseäni myslillä. Vähän aikaa sitten söin muutaman leivän.

Anyway, katselin tänään erään ohjelman saattelemana informaatiota miehestä nimeltään David Icke. Tämä kaveri on kyllä epäilemättä nk. "konspiraatio-teorioiden" aatelia, as far as I can tell. Hän nimittäin väittää että suuri osa maailman kansallisvaltioiden johtajista ovat oikeastaan liskojen muodostaman salaliiton palvelijoita. Jotkut heistä ovat myös oikeasti liskoja, ja omaavat mm. kyvyn muuttaa muotoaan. Juutalaiset ovat myös liskoja (tai ainakin heidän palvelijoitaan), ja heidän koko uskontonsa on vain näiden samaisten liskojen kehittelemän salaliiton seurausta.

David Icke kyllä omaa epäilemättä jokaisen itseään kunnioittavan konspiraattorin tunnuspiirteet: tie urheilutoimittajasta ainoastaan purppuranvärisiä vaatteita käyttäväksi konspiraattoriksi on ollut lähes sama, kuin Jeesuksen. Ja huomautettakoon, että syy miksi Mr. Icke käyttää vain purppuranvärisiä vaatteita on se, että tämä kyseinen väri avaa käyttäjälleen enemmän universumin salaisuuksia, kuin voisi edes uskoa. Icken mukaan purppura värinä on "universumin pohjaväri", mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Kieltämättä tämä salaliittoteoria on varmasti yksi tyhmimmistä, ja epäilemättä myös rohkeimmista. Kun David Icken puheita julkaistiin Brittiläisessä uusnatseille tarkoitetussa lähdessä, ja selvästi tarkoituksena käyttää niitä hyväksi omissa puuhissa, vastasi Icke moisen organisaation kuuluvan myös pahojen natsien ja liskojen salaliittoon ! Trust no one !!

Hyvä temppu noin mediaa ajatellen, kuitenkin.

No comments: