Wednesday, July 01, 2009

Summer craziness

Helle jatkuu yhä edelleen. Sisällä on ollut tänään hulppeat 30 astetta, ja on edelleenkin vaikka aurinko on laskenut jo tunteja sitten. Kello tosiaan lähentelee yhtä täällä, mutta sisällä ollaan kuin saunassa. Hyi helvetti mitä tulikaan taas toivottua - nythän tähän kuumuuteen jo kuolee! Tänään tuli kiedottua T-paita huiviksi päähän kun istuskelin (lue: makailin) takapihalla, sillä päällysvaatteetkin alkoivat olemaan vähän liikaa.

Ajattelin että voisi piakkoin tehdä lyhyehkön postauksen erääseen varsin henkilökohtaiseen asiaan liittyen. Sain tälle idean eräästä toisesta blogista, ja miksipä ei se tännekin sopisi. Se jos mikä on hauska "looking back"-tyylinen postaus, josta saattaa selvitä joillekin ehkä kiinnostuneille vähän uusia puolia minusta.

Mutta, noh.. Hmm.. Mitäs tänään tiedetään? Eilen oli tosiaankin aivan liian kuuma, niin kuin tänäänkin. Ulkona on kylmempää kuin sisällä, voitteko uskoa? Koko eilisen yön vietin ulkona, kuunnellen vaan yön ääniä sekä valikoituja 1980-luvun biisejä. Tällöin tuli heitettyä huiviin myös kuivattuja aprikooseja, pistaasipähkinöitä sekä nestehuollon ylläpitämiseksi kivennäisvettä. Kun noita rouskuttelin ja hörppäilin, tuli taas sellainen tunne että "jos kolme asiaa pitäisi valita jotka ottaisin mukaan autiolle saarelle..", niin nuo olisivat kyllä ainakin ruoka-aineiden puolesta se kaikkein kovin yhdistelmä juuri nyt.

No comments: