Wednesday, July 08, 2009

Crispeeeh...

Olin eilisestä illasta asti yli kello 00.00:n paastossa. Eli en syönyt mitään kahteenkymmeneen neljään tuntiin. Nyt tuli haukattua muutama leipä tuossa, ja söin yhden banaaninkin.

Tällaiset paastot ovat tavallaan aina välillä ihan hyödyllisiä. Tämmöisen pienen setin jälkimainingeissa sitä miettii enemmänkin että pitäisi pitää entistä pitempiä paastoja - tyyliin 30 päivää tai jotain. Se jos mikä olisi aika hyödyllinen kokeilu, vaikkakin jos kuukaudenkin pitäisi paastoa ja samalla joka päivä olisi tietty määrä fyysisiä aktiviteetteja, niin pelkäänpä että pelkillä nesteillä sitä ei kyllä kauankaan jaksaisi. Että kieltämättä varjopuolihan tässäkin varmasti on.

Tänään oli Michael Jacksonin hautajaiset. Katselin telkkarista sen, ja samaan aikaan toiselta kanavalta tuli joku Jacksonin vanha konsertti. Hetken konserttia seurattuani päätyi se kohtaukseen missä Jackson lauloi valkoinen löysä kauluspaita päällään jotain hittiään, ja nuori nainen pääsi esiintymislavalle - päätyen halailemaan Jackoa hysteerisenä. Tämän hysterian keskellä nainen rutisteli Jacksonia ja huusi kovaan ääneen "OH MY GOD, I LOVE YOU.. I LOOO-VEE YOOOOOUUUU-UUU" jatkuvalla syötöllä.

Kävin tänään myös jälleen vaatekaupassa. Tuntuu että minulla ei tällä hetkellä ole mitään muuta tekemistä kuin vaatevaraston uusiminen päivästä toiseen. Noh, joka tapauksessa ostin varsin psykedeelit shortsit ja parin omituisia Hawaiipaitojen kuvioinnilla, vaikkakin yksivärisillä sellaisilla varustettuja Boksereita. Minun logiikkani mukaan ulkovaatetuksen pitää olla useimmiten asiallista, mutta sitten alusvaatteet saavat periaatteessa olla minkävärisiä tahansa. Tätä ostopolitiikkaa olenkin toteuttanut elämässäni toistaiseksi paljonkin, sillä suurin osa boksereistani ovat tosiaankin aivan helvetin naurettavan värisiä. En kuitenkaan välitä siitä, vaan annan asioiden olla juuri näin niin kuin pitääkin. DEAR READERS OF THE INTERNETS, I HAS MANY MULTICOLORED BOXERS - AND IF YOU'RE LADEEZ, ME MORE THAN HAPPY TO SHOW EM' TO YA. No niin, vitsi! IZ A JOKE, VERY NICE, OK!?

Hmm.. Tuolta Boratin ja Ali-G:nkin tekijältä on tullut nyt uudelle hahmolle taas oma leffa, nimittäin Brüno, jonka mainosjulisteita näinkin tuossa viime viikolla bussipysäkeissä. Katselin tuonkin leffan trailerin, ja mielenkiinnolla kyllä odotan että mitä siitäkin tulee. Tuskin kuitenkaan tulee Boratia voittamaan törkeydellään - mutta "we shall see". Tuli katseltua tuo Boratinkin leffa tässä muutama päivä sitten, ja todettavahan se on että kovaa kamaa se on monin tavoin. Ali-G:n leffa jää kyllä huonoimmaksi leffaksi noista kaikista, uskoisin. Mutta toisaalta Ali-G:n leffa onkin aikalailla eri formaatilla tehty kuin Bryynön ja Boratin Mockumentaryt. Eipä silti, Ali-G on silti alkuperäinen sarja josta molemmat Spin-offit ovatkin peräisin.

No comments: