Tuesday, July 07, 2009

Solid

Kävin tänään jälleen Sushilla. Tällä kertaa tilasin noin seitsemän euron hintaisen "Bento"-aterian, joka oli minulle kaikessa maistuvaisuudessaan uusi tuttavuus. Ateriaan kuului tällä kertaa enemmän lihaa, ja siis nimenomaan kananlihaa sekä riisiä. Salaattiakin oli. Olin tyytyväinen.

En ole vieläkään saanut aikaiseksi minkäänlaista loppua sille kauan lupaamalleni postaukselle. Kenties sellainen vielä tulee, vaikkakin aikataulu jälleen venyykin.

Vihdoinkin on muuten satanut! Hallelujaa, let there be rain! Tänään tosiaankin satoi, ja heti alkoi tuntumaan monikin asia paremmalta. Kuumuus loppui hetkellisesti, vaikkakin se varmasti taas huomenna palaa. Onhan tämä tauko helteessä sentään ihan hyvä juttu, mutta toivoisin että ilma vaan hiukan kylmenisi, jonka jälkeen sitten ei kuitenkaan sataisi. Vaikka eipä silti, onhan se tämäkin tavallaan ihan jees että pitkästä aikaa voi pitää vähän toisenlaisia vaatteita. Öitä ei ole oikein saanut nukuttua, vaan ylhäällähän sitä on tullut hypittyä aikalailla. Nyt kuitenkin viime yö meni ihan hyvin nukkuessa, vaikkakin johonkin kahteen asti tulikin pyörittyä ylhäällä.

Hohhoijaa, nyt ei kyllä millään jaksa kirjoitella enempää. Huomenna on luonnollisesti taas tekemistä, joten täytyypä tästä ruveta painumaan nukkumaan.

No comments: