Sunday, July 19, 2009

Your teeth in my neck.

Voisi oikeastaan aloittaa tämänkin postauksen toteamalla että "nothing to report", mutta kaipa tässä jotain voisi taas ajan kulukseen kertoilla.

Tänään on taas satanut. Pääasiassa kuitenkin fiilis on ollut ihan hyvä, ja jonkin verran olen saanut tehtyäkin juttuja. Unirytmi tosin on aika sekaisin, mutta uskoisin että Latte auttaa pitämään sen kurissa. Ja tällä tarkoitan siis epämääräistän päivällä tapahtuvien uinahteluiden vähenemistä, joiden on loputtava viimeistään syyskuuhun mennessä. Syksyllä on aloitettava taas enemmän tai vähemmän täydellä höyryllä paahtaminen, eikä periaatteessa ole hyvä aloittaa mitään suhteellisen tärkeää rikkinäisellä unirytmillä. Parin viikon päästä pitää lähteä kotiin.

Ostin eilen uuden urheilukassin. Maksoi about 20 €, ja se on kauttaaltaan musta. Minulla ei noin pientä urheilukassia ole koskaan ollutkaan - minulla ei urheilukassia ole koskaan ikinä muuten ollutkaan. Se on kuitenkin ihan suhteellisen kätevä vehje vähän minkälaisen jutun kantamiseen vaan. Nyt kun tuon kassin hankin, niin minulle tuli välittömästi mieleen se kohtaus tuosta American Psycho-novellista missä päähenkilö laittoi omien sanojensa mukaan urheilukassiinsa muistaakseni Mac-10:n tai Uzin. Pohdin hetkellisesti tänään että saisikohan tuohon kassiin mahtumaan jotakin sellaista, ja siis yleensäkin mietin että juuri kuinkahan paljon tavaraa tuohon kassiin saisi mahtumaan. Kutsukaa minua vaan hulluksi tämän takia aivan vapaasti , jos siltä taas vaihteeksi tuntuu.

Aamulla lähden avustamaan erästä sukulaistani ulkoisen kiintolevyn ostossa. Hän on päättänyt hankkia Seagaten ulkoisen kiintolevyn, joka ainakin minusta kuulostaa ihan järkevältä valinnalta. Aluksi hän oli kuulemma pohtinut jonkun epämääräisen pikkumerkin hankintaa, mutta luettuaan negatiivisista kokemuksista tuohon merkkiin liittyen oli hän päätynyt kuitenkin maksamaan hiukan enemmän haluamastaan kuin vain menemällä halvimman mukaan. Pidän siitä kun ihmiset ovat aidosti hintatietoisia tuossa iässä ja kaikki nuo eri kulutustottumukset läpikäyneinä.

Pidin myös yhden paastopäivän perjantaista lauantaihin. Eli 24 tuntia sai taas vain juoda, ei syödä. Sanoisin että tällä kertaa nälkä pysyi kurissa huonommin kuin viimeksi. Epäilisin että tällaisella poikkeavuudella on syynsä siinä että mitä syö juuri ennen paastonsa aloittamista. Noh, kestinpä kuitenkin tämänkin nyt lävitse kertaalleen sekä ehdottomasti jatkan kyllä kolmannenkin kerran.

Taitaa taas ruveta väsyttämään. Voisi mennä nukkumaan kun aamulla on joka tapauksessa aikainen herätys kahdeksan aikoihin.

No comments: