Friday, July 10, 2009

Liskohumanoidien hyökkäys Ulottuvuus X:stä

Eilen oli taas sellainen päivä että kieltämättä sen kokemisen olisi samalla voinut jättää sikseen, mutta ehkä kuitenkin siinä oli tavallaan jotain hyötyäkin seurailla että miten sellaiset ihmiset ajattelevat ja tekevät asioita.

Eli juu, Hippis-Hei, tapasin David Icken kannattajan! Ja heti alkuun varoituksen sana: VAROKAA NYT JUMALAUTA ULOTTUVUUS-X:STÄ SAAPUVIA MUOTOAAN MUUTTAVIA LISKOHUMANOIDEJA! THEYZ GUNNA TAKE OVAH DA WOELD! HIGH-FIVE, IZ SEXY TIME!

Ja nyt sitten päivän asiaan.

David Icke on joku entinen urheilutoimittaja, joka sekosi eräänä päivänä vähän liikaakin salaliittoteorioista, ja päätti tämän jälkeen että tietää maailmassa olevan meneillään jonkinlaisen "liskohumanoidien ja Juutalaisten salaliiton", jota johtavat nimenomaan nämä liskohumanoidit jotka pystyvät muuttamaan muotoaan ja itseasiassa suurin osa maailman eri valtioiden johtajista onkin näitä vitun liskohumanoideja.. JUOSKAA! NYT ON KIIRE!

Eli juu, aika vitun sekavan häiriintynyttä materiaalia. Muistan pari vuotta sitten lukeneeni näistä tämän jätkän "maailmankatsomuksista", ja jo silloinkin sitten rupesin miettimään että joko tämä tyyppi tosissaan uskoi juttuihinsa ja oli saanut aivan sattumalta noinkin paljon kannattajia taakseen, taikka sitten hän loihti show'n aikaiseksi ihan vain saadakseen kivat määrät rahaa. Annan kunnioitukseni tälle häiskälle mikäli hän on keksinyt liskohumanoidien salaliiton ihan sattumalta vain rahastaakseen porukkaa, sillä ihan periaatteessa kaikenmaailman "helpon rahan projektit" kuten nämä ansaitsevat hatunnoston mikäli onnistuvat.

No, kuitenkin.. palataanpa aiheeseen. Eli tapasin eilen tosiaankin erään sukulaiseni kaverin, joka sattumalta randomisti rupesi paahtamaan kaikenlaisista salaliittoteorioista sun muista kun hän oli täällä käymässä. Yhdessä vaiheessa sitten hän mainitsi että kuinka kaveri nimeltä David Icke oli kuulemma todella paljon asiaa puhuva jätkä, ja kuinka kaikki mitä hän sanoi "oli niin totta että oli kumma ettei häntä oltu vielä tapettu". Hetken pohdin mielessäni että mistä David Icke oli minulle tuttu, sillä olin jo onneksi unohtanut tämänkin persoonan olemassaolon kovin kiireisen ja epämääräistä tietoa sisältävän pääkoppani sisuksissa. Hetkellisesti sitten muistinkin että "aijoo, DAVID ICKE, SE LISKOMIES INTERNETSKUJEN SYÖVEREISTÄ!!"

Hauskinta minkä pistin merkille tämän jätkän, ja erityisesti näiden fanaattisesti erilaisiin salaliittoteorioihin uskovien yksilöiden ajatusmaailmasta on aina ollut se kuinka he paasaavat siitä kuinka tavallisen kansan silmät ovat niin sidotetut että he eivät kykene ajattelemaan itse. Että kuinka heitä johdetaan jonkun suuremman tahon toimesta ja blaa-blaa-blaa. No vittu! Kylläpä sitä kummasti nämäkin jätkät uskovat kaiken sen mitä heille kerrotaan jonkun hihhuli-X:n toimesta. Että siinäpä kaikille tasavertaisesti vähän oman järjenkäyttöä kerrakseen!

Ei olisi kyllä aivan heti uskonut siitäkään jätkästä kun hän pamahti ovesta sisään. Tyyppi oli joku noin about nelikymppinen rakennusalan työntekijä kahdella lapsella ja ihan "normaalin maailman" harrastuksella varustettuna. Viimeinen asia johon uskoin ensinäkemältä tuon miehen luottavan oli Liskohumanoidien hyökkäys. Ja noh, muutenkin nuo David Icken jutut kyllä kuulostavat todella paljonkin V-televisiosarjan juonelta, joka entisestään saa epäilykseni koko salaliittoteoriaa kohtaan nousemaan. Koko idea kun ei vaan ole niin omaperäinen vaan pikemminkin telkkarista varastettu.

En minä oikeasti pidä David Ickea tai hänen kaltaisiaan välttämättä tyhminä miehinä, vaan mikäli he todella aidosti vain valehtelevat eivätkä ole jotenkin päästään sekaisin, niin pidän tätä todella hyvänä bisnesideana. Tyhmien kusettaminen on oikeasti tavallaan ihan kunnioitettavakin saavutus, sillä väittäisin että aika huomattava osa bisnestä ja yleisesti kaupankäyntiäkin perustuu eräänlaiseen petokseen tai valehteluun. Ei näin toimivasta bisnesideasta kun David Ickekin on keksinyt voi tosissaan sanoa mitään pahaa, sillä siinä tosiaan joku on tajunnut tarttua suureen joukkoon helposti erilaiseen paskaan uskovia ihmisiä ja onnistunut takomaan sillä huomattavat määrät rahaa. Ei se ehkä ole moraalisesti oikein kusettaa ihmisiä näinkin laajasti, mutta onhan sitä nyt ihailtava miten joku tyyppi saa täysin mielikuvituksensa tuotteilla elätettyä itsensä erittäin korkealuokkaisesti ilman sen kummempaa raatamista. Tämä on minusta eräänlaista yksityisyrittäjyyttä ilman sitä valtavaa, jatkuvaa työn määrää ja omistautumista. Ei David Icke siis mitenkään minusta ole välttämättä paska tyyppi, ja vaikka hän aidosti uskoisikin tähän kamaan jota hän kampanjoi eteenpäin, niin sehän on sitten vaan hyvä! Rahaa tulee ja mielikuvitus sitten sen(kin) voimalla luistaa huomattavasti paremmin!?

Pitäisiköhän alkaa itsekin keksimään jotain tällaista? Voisin alkaa esiintymään televisiossa ja Internetskun puolella David Icken kadotettuna poikana, joka on saapunut julistamaan maan asukeille tulevan tuhon voimaa suoraan ulottuvuus X:stä! Varokaa Reptiliaanihumanoidien salaliittoa! George W. Bush on liskomies! Kuningatar Elisabeth II on myös Liskohumanoidi! Liskohumanoidien hyökkäys alkaa pian! Mutta ensiksi maksaa 500 € niin kerron teille tarkkaan että missä, milloin, ja miten! STAY TUNED AND DON'T FORGET YOUR WALLETS, PEOPLE!

No comments: