Thursday, September 29, 2005

Villejä poikia.. They suck

Olen tässä nyt muutaman viikon aikana enemmän tai vähemmän seurannut "toisella silmällä" nelosen jonkinasteista viihdeohjelmaa tässä "törkytorstai" - ohjelmapaketin seassa. Kyseinen törkytorstaihin sisältyvä tekele on nimeltään "Wildboyz" ja se taitaa nyt virallisestikin nousta huonoimmaksi ohjelmapaketissa ikinä pyörineeksi ohjelmaksi. Sen huumori on aivan helvetin vammaista.

Noin 6 minuuttia sitten katselemassani jaksossa kaksi jokseenkin typerännäköistä mieshenkilöä jossakin päin Australiaa töllistelevät Koala-karhua kun se istuu puun oksalla ja syö Eukaleptus - puun lehtiä. Toinen näistä nk. "vitun idiooteista" sitten toteaa hihitellen että Koalahan se siinä syö lehtiä päästäkseen pilveen. No näinhän asia nyt tietenkään ei ole , mutta mitäpä muutakaan voisi olettaa näiden kahden kamelin perseennäköisen hepun osaavan päästää suustaan. No kuitenkin , seuraavaksi Koalan mahan alta kaivautuu ulos sen poikanen syömään myöskin samaisia lehtiä. Sitten toinen "shit for brains retard" - alajaokseen kuuluva mongoloidi hihittelee hetkisen ja toteaa että miespuolisen Koalan "vehkeet" näyttävät omaavan suun sekä silmät. Olen aika varma että nämä pojat synnyttäneen äidin epäonninen miespuoliso taisi päästää lähes samanlaisen lauseen suustaan nähtyään jotakin epämääräistä työntyneen poikien äidin alapäästä ulos. Ainoa poikkeus oli se että poikien isät taisivat todeta peri-amerikkalaisella aksentillaan että "I've never seen shit having two eyes and a mouth before".

En siis suoraan sanoen osaa yhdistää mitenkään Koalan poikasia ja sen sukuelimiä toisiinsa. Nämä kaksi vammaista kuitenkin siinä onnistuvat sillä erotuksella että poikien arvaus EI MENNYT SINNE PÄINKÄÄN ! TYHMÄT PASKAT , TRY AGAIN ! "ETTE VAAN OSAA"

Eli juu , vaikka olen nähnyt jokseenkin aika monta tämän ohjelmaformaatin pohjalta tehtyä sarjaa , niin täytyy sanoa että tuo oli kyllä nyt äärimmäisen tylsä , tarpeeton ja paska uudelleenlämmittely. Suomalaiset , suoraan Pohjanmaalta iskevät Extreme-Duudsonit ovat todella hyviä ja ihan suhteellisen viihdyttäviäkin tapauksia todella kivuliaiden sekoilujensa kanssa , mutta nämä Amerikkalaiset vammailijat kyllä vievät voiton tyhmyydessä ja paskuudessa.

En aio protestiksi katsoa enää koko "törkytorstaita" missä ennen oli kyllä kaikenlaista todella "sickkiä kamaa" jonka tahtiin minäkin hihittelin. Kuitenkin tämä uusi suunta wildboyz - sarjan myötä laski arvostustani koko ohjelmakokonaisuutta kohtaan. Vaihtakaa toki tuo paska ja hyödytön wildboyz pois ohjelmistosta ja korvauksena esittäkää extreme duudsonien uusintoja. Niissä nimittäin on kaiketi sitä jotakin sitten.

No comments: