Tuesday, September 27, 2005

Kakku on istuttu... NOT !

Matti Nykäsen elämän vahvistuminen eräänlaiseksi jatkumoiden sarjaksi vahvistuu entisestään. Nimittäin eilen oli tuo Mervi Nykänen sattumalta "kaatunut" messinkiseen lampunjalkaan ja Nykänenkin oli sitten myöhemmin kaatunut hänen päälleen ilmeisesti kovinkin vahingossa.

Eihän tässä sattumassa suinkaan ollut mitään uutta Nykäsille , nimittäin ei edes jumala taivaissa jaksaisi laskea kuinka mones kerta tämä on kun samanlaisia ikäviä onnettomuuksia sattuu Nykäsen parille. Viimeksi muistaakseni Mervi törmäsi puukkoon ja sitä ennen Nykänen on muun muassa huitaissut Merviä enemmän tai vähemmän vahingossa valtavilla mäkihyppääjän nyrkeillään. Eli tavallaanhan tässä tapauksessa ei ole nytkään mitään uutta. Paitsi ehkäpä se että Nykänen pääsi viisi päivää sitten vankilasta ja joutui eilen takaisin putkaan poliisien saattamana. On kovinkin todennäköistä että Nykänen joutuu takaisin leivättömän pöydän ääreen käräjien kautta kunhan nyt avioero on saatu jälleen vireille. Varmaa kuitenkin on että Nykäsen pari menee melko varmasti naimisiin uudestaan vielä tämän vuoden puolella sillä anteeksiantaminenhan menneiden unohtamisen lisäksi ovat toki jaloimpia ihmismielen ominaisuuksia.

Minusta tämä oli puhtaasti arvattavissa. Olenkin pohtinut että pitäisiköhän tässä ihan vakavissaan ruveta harkitsemaan jonkinlaisen nk. "Nykäsen vedonlyöntiringin" perustamista jossa sitten enemmän tai vähemmän suurista summista löytäisiin vetoa sen perusteella että milloin seuraava epämääräinen lampunjalan ja Mervi Nykäsen välinen kohtaaminen seuraisi avierosta tai muusta sellaisesta puhumattakaan. Olen varma että minä voittaisin suuret summat rahaa sillä Nykästä ja hänen mielenliikkeitään on helpompi ennustaa kuin.. Kuin.. Kuin Matti Nykäsen ja Mervin seuraavaa väkivaltaista yhteenottoa !

En muuten suoraan sanoen tiedä että kumpi näistä kahdesta on tyhmempi. Matti Nykänen joka jatkaa samaa rataa koko ajan vaiko Mervi , joka sietää sitä ja on mennyt toistamiseen ja toistamiseen uudestaan naimisiin ex-mäkikotkan kanssa. Huvittavin juttu tapahtui vuonna 2001 kun Matti ja Mervi olivat oikeudessa samasta ja vanhasta pahoinpitelysyytteestä. Nykänen jäi tuomioitta Mervin vaitiolovelvollisuuden johdosta. Tämä epäilemättä herättää kysymyksen siitä miksi oikeuteen oli lähdetty alunperinkään jos Mervi ei aikonut kerran todistaa puolisoaan vastaan.

Minäpä pistän tässä vaiheessa sen 50 euroa likoon sen puolesta että tämän vuoden puolella tulee vielä avioero noiden kahden välillä mutta hyvin pian sen jälkeen pari on taas yhdessä. Nykäsen palaaminen vankilaan on minullekin vielä pohdittava asia sillä siihen vaikuttaa niin tämä Suomen ihanainen oikeusvaltio kuin sekin aikooko Mervi nostaa mitään syytettä. Luultavimmin syytettä ei nosteta. Ja jos nostetaan se ei ainakaan johda tuomioihin. Ja jos johtaa niin Nykänen menee taas vähäksi aikaa takaisin kiven sisään jonka jälkeen jossain vaiheessa on aivan pakko tulla Matin ja Mervin uudet häät. Nämä kaksi eivät voi elää ilman toisiaan ja ainaista perheväkivaltaa , siksipä onnellinen käänne on aivan kulman takana..

No comments: