Thursday, September 29, 2005

29.9.2005 - Oranssia sadetta keltaisten lehtien keskellä

Radikaali kirjojen tyhjentäminen kaapeistani jatkuu. Nyt uskonnon kolmannen kurssin sekä psykologian toisen kurssin kirjat on lopullisesti myyty.

Epäilenpä kuitenkin että kamalasti ei enää kauppoja synny. Vaikka toisaalta kyllä tuo kuusi kirjaa mitä nyt olen saanut myytyä vaikuttaa ihan hyvältä määrältä ottaen huomioon sen että asiakkaitakin on nimenomaisesti löytynyt.

Viime päivinä on muuten sadellutkin aivan helvetisti. Nyt se varsinainen syksy alkaa ja kaikki muuttuu todella ikävän väriseksi. Vihaan aivan sanoinkuvaamattomasti syksyä monestakin syystä ja kuten olen aikaisemminkin todennut , niin kevät ja kesä on paljon parempi. Kesällä sitä nimittäin yleensäkin tuntee itsensä jotenkin elinvoimaisemmaksi ja kokeneemmaksi asiassa kuin asiassa. Tavallaan sitä on talven jälkeen aina kokeneempi varsinkin näissä "opiskeluasioissa" ja siten kevät tuntuu useinkin aina siltä lopulta ja juuri sen takia sitä niin kovasti odottaakin.

No , minulla nyt ei ole tänään sen enempää sanottavaa mistään asiasta. Koulussa kurssit pyörivät ja jatkuva , vaikkakin näkymätön työ lopullista päämäärää kohti jatkuu. Olen siis edelleenkin lähes täyspäiväisesti "koulun penkillä" ja kursseja tipahtelee aina lopputodistukseen muutamien kuukausien välein. Kohta on vähän lomaakin jonka jälkeen sitten alkaakin melkein heti uusi jakso.

No comments: