Monday, September 26, 2005

Odottamisen sietämätön keveys

Oli tuossa viime perjantaina Englannin kirjalliset ja kaikkea.

Voisin jaaritella siitä kokemuksesta vaikka muutaman postauksen verran mutta uskon että monikaan teistä ei halua siitä loppujen lopuksikaan kuulla. Hyväksytte hiljaisina sen että "taas yksi on käynyt siellä ja emme halua kuulla siitä". No joo , netti on muutenkin pullollaan tarinoita kirjoituksista joten taidan jättää tämän tähän. Puhutaan siis "mukavia" senkin edestä , shall we ?

Syksy vaan lähenee. Päivisin on lämmintä , niinkuin juuri tänäänkin oli aivan erityisen lämmintä , mutta sitten yöt ovat harvinaisen kylmiä. Tätähän tämä on ollut niin kauan kun muistan. Toivon kuitenkin , niinkuin joka vuosi muutenkin , että lumi tulisi mahdollisimman myöhään sillä vihaan lunta. Lumi on kylmää ja tarttuu kaikkialle. Lisäksi se peittää metsässä kaiken petollisen jään ja ammottavat kuopat jonne sitten sattuu juuri sopivasti tippumaan kun lumi on kaiken päällä. Lisäksi jotkut vitsikkäät (esim. rakas tyttöystäväni) varmasti pyörittelevät lumesta palloja ja heittävät niillä minua. No joo , saavatpa samalla mitalla takaisin. Lumipalloilla käydyt sodat ovat tavallaan ihan kivoja siitäkin huolimatta että niitä käydään lumipalloilla.

Olen viettänyt melkeinpä yli viikon kestäneen jakson ihan sisätiloissa. Syynä tähän on ollut koeviikko ja sitten kirjoitusten aiheuttava lievä sekaannustila. Olen siis aika pitkälti vain nukkunut päivät ja lukenut yöt jonka aikana huoneeni muuttui aika ilkeännäköiseksi sillä "saniteettipalvelut" eivät omasta tahdostani toimineet. Oikeastaan vertauksia voisi vetää New Orleansin suuntaan noin niinkuin mitä huoneen ulkonäköön tulee. Ryöstelijöitä meillä ei ollut kuitenkaan. Tutkiskelin eilen myös opiskelumateriaalini kuntoa. Huomasin jälleen kohtalon iskeneen minua aika ikävästi turpaan sillä yhtään vihkoa ei ollut enää jäljellä tulevia kursseja varten. Kumma kyllä , konseptipaperia (a.k.a "koepaperia") oli kyllä vaikka muille jakaa siinä muodossa ettei enää koskaan tarvitsisi sitä ostaa koko tuossa oppilaitoksessa vietettävän loppuajan aikana. Jotenkin tyypillistä sillä minulla on aina kaikki pienet mutta sivumäärältään suuremmat , sinikantiset vihot loppu kun alkaa uusi jakso. Epäilisin että syynä sille on se että ostan niitä aina liian vähän varastoon. Päätinkin nyt ostaa kahdeksan vihkoa pelkän kuuden sijaan.

Kerroinkohan muuten jo että sain tuossa muutama viikko sitten kesällä ostetun DVD/CD/DVD-R yms. aseman vihdoinkin toimimaan ? Juu , sellainenkin ihme kävi. Kieltämättä ihanuus-tyttöystäväni "hiukka" auttoi tämän master/slave - asetuksen löytämisessä joka oli lopulta hyvinkin yksinkertainen juttu mitä en itse vain oikein tajunnut. No joo , hyvin se on nyt kuitenkin toiminut ja Matrix - trilogia , platoon , the big Lebowski ja three kings on ehditty sillä jo katsella. Täytyy muuten nyt huomauttaa että alan tuntemaan itseni tämän jälkeen hieman turhamaiseksi sillä satun omistamaan kolme DVD - soittimeksi luokiteltavaa kodin viihde-elektroniikkaan kuuluvaa laitetta. Kieltämättä olisi hyvä aika päästä ainakin yhdestä niistä eroon , ja olen jo tässä miettinytkin että minkä niistä myydä.

No comments: