Monday, August 30, 2010

Ei mitään jännää

Katselin tänään vuodelta 81' julkaistun kaksiosaisen minisarjan tuosta "Hitchhiker's Guide to the Galaxy"-kirjasta.

Mielenkiintoinen teos kai sen takia että se edusti niin monella tapaa 80-luvun tekniikkaa, musiikkia ja ylipäätään halpatuotantoa. Kieltämättä siis ihan kaikki siinä ei mennyt maskeerauksenkaan puolesta aivan nappiin, mutta yritystä siinä oli kovasti monen muun asian osalta ja siksipä on pakko nostaa hattua kyseiselle teokselle. Se oli hauskaa katseltavaa.

Aika kuitenkin palata todellisuuteen.

Yöt ovat ihmeen kylmiä täälläpäin. Alan epäilemään että nämä ovat itseasiassa vain alkusoittoa paljonkin kylmemmälle ja runsaslumisemmalle talvelle kuin viime vuonna. Jotenkin outoa että jo tässä vaiheessa yöt ovat aika kylmiä- tai siis näinkin kylmiä. Kuvittelenkohan jotain omiani, vai tuntuuko tosiaan että yölämpötilä on tavallista alhaisempi. Tuossa eräänä iltana itseasiassa testasin lämpötilaa siinä mielessä että laitoin päälleni erään talvitakeistani ja kumma kyllä ei tullut ollenkaan lämminkään se päällä.

Noh, eipähän toisaalta tuota kylmyyttä juuri huomaa kun kerran päivisinkin sataa kolme kertaa ja öisin muuten vaan aivan helvetisti. Ikävää kun niin tapahtuu, mutta niinhän se yleensä on syksyllä.

Tänään lähden lainaamaan yhden kirjan kirjastosta. Olen metsästänyt sitä jo pitkään ja toteanpa myös että olin eräässä vaiheessa aikeissa jopa ostaa sen. Kyseessä on niinkin epämääräisen inhorealistinen teos kun "Kolme miestä Toyotassa" Alpo Ruuthin kirjoittamana. Se on ihan suomenkielinen ja sijoittuu 90-luvun lamavuosille, jossa ilmeisesti kolme miestä ajelevat Toyotassa ja tekevät kaikkea sekopäistä.

Nyt kyllä toisaalta rupeaa vähän väsyttämäänkin, joten lähdenpä nukkumaaan. Täytyy kirjoitella lisää kun ehtii ja jaksaa.

No comments: