Sunday, October 04, 2009

When Babylon come around..

Tänään ei ollutkaan illalla niin kylmä käydä lenkillä kuin edellisenä iltana. Vähän oli kyllä jokseenkin sateinen keli, mutta minkäs teet.

Eilen sain tietää, että molemmat serkkuni ovat Facebookissa. Tämähän nyt ei tietenkään tule yllätyksenä, sillä siellä nyt on kai suurinpiirtein kaikki tyypit jotka tunnen/tiedän tai olen tuntenut, muutenkin. Myös se jo todella äkkiä kulunut fraasi "ootko Facebookissa?" ihan oikeasti vituttaa jo, mutta minkäs teet kun Facebook on Suomessa vähintään se uusi IRC-Galleria. Samapa se tietysti on että onko Facebookissa vaiko eikö, mutta itse en halua sinne mennä enkä siellä olekaan. Ja eipä serkkujenikaan naamat siellä olleet mitenkään erityisen suuri yllätys, todellakaan.

Eräs juttu jota olen ruvennut nykyään tekemään ihan tahallani, on ollut se että jos olen tavannut jonkun sellaisen tyypin jonka nimen olen jopa kyennyt muistamaan viittä minuuttia pitempää, niin olen katsonut että löytyykö häntä Facebookista. Voin todeta tämän sosiaalisen kokeen perusteella, että suurinpiirtein 8/10 ihmisestä on löytynyt Facebookista, joka sinällään on aika yllättävää.

Mutta.

Mua ei ole taas viimeiseen kahteenkymmeneenneljään tuntiin huvittanut mikään. Yritin lukea vähän Lunar Parkia ja siivoilla, jonka jälkeen Stalkerin peluuta yritettyäni niin makasin suurinpiirtein koko loppupäivän lattialla. Voi voi kun on taas niin paska olo ja ulkona on kylmä. Syksykin vaivaa.

Ei hevillä jaksaisi enää pelata vähään aikaan mitään tuon Bloodlinesin jälkeen. Jotenkin nyt syksyn tuoma fiilis on sellainen, että uusia tai kekseneräisiäkään pelejä ei jaksaisi enää pelailla puhtaasti sen takia KUN EI VAAN JAKSA, YOU HEAR!? Oikeastaan pitäisi myydä pois kaikki ne pelit, jotka tietää olevan niitä yhden läpipeluun ihmeitä. Tiedän myös yhden ns. "Mestan" jonne ne pelit viemällä saa vastalahjaksi harvinaisesti aitoa käteistä, joka olisi kyllä itselleni erittäin hyvä juttu. Cold, hard cash.. It helps me.

Päällimmäisenä vaivatun pääkoppani sisällä huutaen ulospääsyä on edelleen vain se eräs ja yksi perimmäisin ajatus: Olisipa taas kesä.

Summer, where the fuck are you?

No comments: