Tuesday, October 20, 2009

Kurkku meni poikki ja munat rikki

Minulla on ollut tässä viime päivinä ihan suhteellisen ikävää kurkkukipua. Lämpö ei ole ainakaan vielä noussut, eikä sen puoleen nenäkään ole tukkoinen tai vuoda. Tämä kurkkukipu kuitenkin on varsin epäilyttävää, sillä se saattaa hyvinkin olla tuon pelätyn Sikainfluenssan ensimmäinen oire. Voihan paska, jos asiat todella ovat näin - vielä Stimuloivampaa mennä kipeänä töihin. Alkaa olemaan taasen hiukka tyypillistä tällainen.

Olenkohan voinut saada kaulan seuduille kylmää esim. lenkillä tai muuten vain? Tämä tilanne kieltämättä kyllä nyt arveluttaa minua, tosin kuume ei ainakaan ole vielä iskenyt, joten asiat pitäisi kai kuitenkin olla siltä osalta vielä ihan hyvin. Ajattelin tuossa hankkia sen Influenssarokotteenkin, kunhan täälläpäin sitä aletaan "myymään" yksittäisille ihmisille. Saapa nyt vain nähdä, että missä vaiheessa nuo rokotukset täällä alkavat, ja siksi toisekseen jos minulla nyt on jo alkava Sikainfluenssa, niin onko sen ottamisessa enää sitten mitään hyötyä.

Minua ovat myöskin kiusanneet jälleen pitkän aikavälin jälkeen niinkin ihana ammattiryhmä kuin puhelinmyyjät. Tänään tuossa iltapäivästä kun makailin sohvalla lukien tuota Tapani Baggen Julmaa Maata, niin eräs lukemattomista puhelimessani sijaitsevista "älä vastaa"-numeroista tipahti ruutuun. Suurin osa näistä "älä vastaa"-nimellä esiintyvistä numeroista on netin ystävällisiltä ihmisiltä poimittuja puhelinmyyjien numeroita, ja eräällä keskustelupalstalla oli todella hyödyllinen Topicci tehty vain sille, että porukat julkaisivat siellä näiden puhelinmyyjien numeroita, joista porukat pystyvät sitten tarkistamaan sen että ovatko kenties joutuneet puhelinmyynnin yrityksen uhriksi.

Oikeastaan nuo puhelinmyyjät ovatkin aikalailla ärsyttävää porukkaa silloin, kun sinua kiusaa about 2-3 vakituista "myyjää", jotka soittelevat sinulle viikon tai parin välein samoista asioista. Kerran eräs tyyppi soitti minulle myyden jotain kanavapakettia Digiboksilleni kolme kertaa viikossa, ja joka kerta tämä sama tyyppi oli ilmeisesti "unohtanut" että en kolmannenkaan soittokerran jälkeen omannut Digiboksia jossa olisi kortinlukija. Nykyäänhän minulla sellainen on, mutta sen puoleen en edes telkkaria enää siinä määrin katselekaan, ettäkö sellaisen hankkimisessa olisi mitään järkeä. Joka tapauksessa niin tuollaiset ovat melko ärsyttävää porukkaa, varsinkin kun epäilen että he ihan tahallaan soittelevat uudelleen numeroihin josta kuitataan kaupusteluyritykset toteamalla että "EI, EN OSTA! ENKÄ OSTAISI VAIKKA ANTAISIT ILMAISEKSIKIN SEN! ÄLÄ SOITA TÄNNE ENÄÄ, SILLÄ VASTAUS TULEE OLEMAAN AINA SAMA!", tai sitten suurinpiirtein kaikilla puhelinmyyjillä on todella huono muisti.

Voisihan tässä kai kertoa vaikka kuinka paljon näitä juttuja Puhelinmyyjien kanssa asioimisesta, mutta totta puhuen haluan ja taidan mennä nyt kahville. Kahvi on hyvää ja sitä on useimmiten riittävästi.

No comments: