Thursday, October 08, 2009

Cash helps me? (Ei kuitenkaan Johnny Cäsh)

Yöllä tuli nähtyä melko mielenkiintoisia unia taas. Tällä kertaa kyseessä eivät olleet ilmeisesti Digiboksini innoittamat, sinisillä valoilla kuorrutetut sekomaratonit, vaan tällä kertaa jotenkin oli ilmiselvää, että olin Itä-Saksalainen pikkupoika Itä-Berliinissä.

Tilanne oli kuitenkin siitä erilainen, että läntiseen Berliiniin pääsi raitiovaunulla, joten lähdin sinne sitten. Ylitin suojatien, ja päädyin ilmeisesti jonkinlaiselle Länsi-Saksalaiselle huoltoasemalle, josta otin raaputusarvan. Raaputin arvan, joka muistutti lähinnä mustaksi maalattua luottokorttia, josta voitin joko 30 000 kruunua(?) tai 300 000 Kruunua, eli sitä Ruotsinkin tämänhetkistä rahaa. Tätä ei kuitenkaan mitenkään unessani selitetty, että miksi Länsi-Saksalaiselta huoltoasemalta voisi ostaa arpoja, joiden voitot maksettaisiin Ruotsin kruunuilla.

Noh, sitten uni jatkui:

Päädyin yhtäkkiä todella moderniin junaan, ja joku nainen kysyi minulta jotakin. Vastasin hänelle Englanniksi, vaikken kyllä muista aivan tarkalleen että mitä minä vastasin ja mitä koskien. Huomasin myös, että tämä sama nainen yritti varastaa minun luottokorttiarpani, jonka jälkeen riuhtaisin tuon arvan hänen kädestään pelon vallassa. Muistan myös ilmoittaneeni hänelle kohteliaasti sukupuolirooleja kunnioittaen, että "hey bitch, you're not taking my money" tai jotakin.

Tämän jälkeen heräsin.

No comments: