Wednesday, September 23, 2009

Poleemista Iltapäivää

Mielenkiintoisia uutisia taas ollut viime aikoina.

Nyt vihdoinkin poliitikkojen kaiken maailman vaaliraha, lahjaraha, suojeluraha ja voitelurahakohuihin on näemmä Suomessakin herätty. Yllätys yllätys! Eivät ne Suomalaisetkaan kansanedustajat tai valtionjohto ole yhtään sen vähempää voideltavissa ja lahjottavissa kuin missään muuallakaan! Ihmisluonne ei muutu! Kaikki on samaa auringon alla, arvoisat ihmisrodun poliittisetkin edustajat!

Joidenkin epävirallisten Galluppien mukaan viimeaikaiset rahoituskohut oikeastaan vaativat suorastaan uusien vaalien järjestämistä. Eduskunta pitäisi hajottaa, ja määrätä uudet vaalit järjestettäväksi. Minä ainakin kannatan tätä ehdotusta jo pelkästään senkin takia, että vaikka hyvinkin pitkälti samat yhtä "lahjomattomat" naamat sinne kuitenkin palaisivat takaisin Arkadianmäen nahkapenkkejä kuluttamaan, niin ilmiönä eduskunnan hajottaminen tällaisten epäluottamuskysymysten takia olisi vallan ennenkuulumatonta pitkään aikaan! Joo! Tehdäänhän niin?

Otin hieman selvää asioista, ja sain tietää että eduskunta on viimeksi maassamme hajotettu vissiin 1900-luvun alkuvuosina. Nytpä olisi minunkin mielestäni korkea aika hiukan harjoittaa tätä kansanvaltaa, ja vaatia koko höskä uusintajakoon ihan vain periaatteesta. Tällaiset vaalirahasotkut, ja vieläpä suhteellisen epäselvät ja hämärät sellaiset, tulisi kyllä käsitellä niiden vakavuudella - pelkäänpä kuitenkin että Suomalaisessa Demokratiassa ollaan taas aivan liian maltillisia asian vakavuudenkin huomioonottaen, että sinänsä pelkään että ei tässä kuitenkaan tule tapahtumaan mitään tavanomaisesta hyssyttelystä poikkeavaa.

No comments: