Thursday, September 24, 2009

Beyond

Varoitus, älkää häiritkö! Tänään luen Easton Ellisiä!

Eli tulihan se teos sieltä. Kahdessa päivässä - huhut eivät siis olleet täyttä puppua todellakaan, vaan väite "ilmaisesta lounaasta" oli todellakin tässä tapauksessa totta. Useimmiten se ei kylläkään taida olla.

Menin eilen melko aikaisin nukkumaan. Kuvittelin, että jos menisin aikaisemmin nukkumaan, niin heräisin myöskin aikaisemmin. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan nukuin iloisesti johonkin kahteentoista päivällä. Iltalenkkikin jäi väliin. Toisaalta tänäänhän sitten vedetään tuplalenkki moisen munauksen johdosta, eikös vaan?

Näin viime yönä todella erikoisen unen. Unessa makasin sellaisessa mustassa ruumissäkissä, ja mulkoilin sieltä ulos pienen ihmisryhmän ympärillä. Olin vissiin kuollut, tai jotain. Epäilisin että tuon unen syy oli varmaan se HL2:n pelaaminen, sillä se koko peli on nyt ollut niin helvetin surrealistinen kokemus, että suoraan sanoen en vieläkään ymmärrä aivan kaikkea siinä tapahtunutta. Kenties olen henkisesti kuollut, kun edes pelaan moista settiä. HL2 tappaa aivosi hölynpölyllään.

Huomenna on kuitenkin tästä enneunesta huolimatta töitä. Saapa nähdä että miten käy - päätyisinköhän ruumispussiin?

No comments: