Monday, September 21, 2009

Lunar Park

Sattuipa sopivasti, mä sain eräästä "mestasta" ilmaiseksi Bret Easton-Elliksen Lunar Park-novellin. Luonnollisesti sitten taas se on varjopuolenaan Suomenkielinen, mutta mitäpä toisaalta pienistä - pääasia että a) sain ilmaisen kirjan b) sain ilmaiseksi Easton-Ellisin teoksen. Tänään katselin tuon Easton Elliksen novellin pohjalta tehdyn leffaprojektin, The Informersin, trailerin. Vaikuttavalta näytti, tuli oikeastaan mieleen se Less than Zeron leffaprojekti yleiseltä fiilikseltään, vaikka kieltämättä Less than Zero elokuvaversiona olikin alkuperäislähde huomioonottaen todella surkeahkoa paskaa. Pidin kuitenkin sen ajankuvauksesta, ja luonnollisesti Blue Monday tuossa Informersin trailerissa oli jo liikaa makuhermoille. En ole muuten lukenut The Informesia, mutta haluaisin sen tehdä huolimatta siitä, että kyseinen elokuva ei välttämättä vastaakaan taaskaan novellin sisältöä.

Mun oma novelliprojektini edistyy myös. Taas muutama sivu tehtynä tänään, ja varmaan lenkin jälkeen sitten vähän lisää matskua koneelle kun taas ehtii. Nykyään näitä kirjoitusprojekteja on kyllä niin maan mahottomasti kaikkialla meneillään, että ei enää pysy laskuissakaan sen suhteen, että missä on hommat auki ja kesken sekä missä taas ei.

Tuli tänään löydettyä Youtuben syövereistä muuten sellainen 80-luvun suhteellisen kova jätkä kun Eddie Money. Kyseessä on siis artisti, enkä ole 1980-luvun musiikin suurena ihailijana koskaan kuullutkaan hänestä - suokaa toki anteeksi, I AM NOT WORTHY! No joka tapauksessa, hyvää musaa tekee hänkin. Rispektiä.

Aijooh, pelailen tässä vihdoinkin lävitse tuota Half-Life 2:ta. Tässäpä on nyt sedän aidon rehellinen ja täysin "konstailematon" mielipide kyseisestä pelistä: siis mitä paskaa!? Vaikka pelimekaniikka sun muut Grafiikat ovatkin kunnossa, niin tuo juoni menee jo kyllä sellaisen HL2:n piikkiin, jonka joku George Orwellia lukenut ja paljon HL-fanficejä kirjoitteleva tyyppi voisi loihtia. En ole koskaan pelannut HL2:ta ennen tätä sen takia, että minusta sen juoni menee ns. "yli hilseen" ja on muutenkin huono ja täysin huono jatkokehittymä HL:n tarinaan. Melkoisesti voisi siis sanoa, että minuahan se ei juurikaan kiinnosta, mutta pakko pelata kun kerran ostettu on.

No comments: