Friday, September 25, 2009

First day on the job -

No jooh, nytpä on sitten ensimmäinenkin työpäivä tällä kertaa tuon puljun palveluksessa selvä. Kieltämättä hommahan ei suinkaan ollut aivan sitä mitä odotin, vaan sanoisin tämän asian kuitenkin nyt ihan positiivisella tavalla. Se on siis ihan OK-hommaa, paitsi että tietysti väliaikaiseksi tämän kyllä haluankin tehtäväkseni. Ei moisesta voi tehdä kai uraa ilman vähintään henkisiä verinaarmuja.

Ja missäkö olen töissä? No en minä sitä teille kerro (ellette jo tiedä). Homma ei kuitenkaan ole kaupan kassaan liittyvää, puhelinmyyntiä tai muutakaan sellaista. En myöskään välitä huumeita tai riko työlläni lakia. Enkä muuten myy persettäkään. En ole siis miespuolinen prostituoitukaan, vaikka monet varmasti olisivat moisesta uutisesta haltioissaan. Ei tämä työ ole mitenkään mielestäni hävettävä, vaan pikemminkin pidän sitä aikamoisena "helppoa rahaa"-tason hommana. Se on kuitenkin eräänlaista sisäisen järjestyksen pitämistä eräässä kohteessa, sekä asiakaspalvelutyötä. Näin ensimmäisenä päivänä oli kuitenkin enemmän tätä asiakaspalvelua, ja kenties tilanteen niin vaatiessa tätä "järjestyksenvalvontaa" ja esim. tavaroiden siirtelemistä paikasta toiseen tulee sitten olemaan enemmänkin.. Kenties. Saapa nähdä.

Saapa nyt nähdä tosiaan, että tuleeko tästä kuinka vakituinen homma. Työporukka on tällä hetkellä neljä miespuolista ja yksi naispuolinen, joista tapasin tänään vain kaksi miestä. Molemmat vaikuttivat ihan mukavilta, itseasiassa oikeastaan olivat melkoisen "annetaan sun tutustua tähän hommaan, ja me katsellaan sillä aikaa vierestä"-tason jätkiä. Minä pidän tästä tällaisesta tyylistä, sillä hommathan eivät edes lopulta ole vaikeita. Tylsäksi ne voivat kyllä käydä äkkiäkin, mutta nyt tällä hetkellä nämä hommat tuntuvat melkoisen vakitason hommilta.

Nooh.. Nyt kyllä vähän väsyttää. Lähden lenkin jälkeen nukkumaan, sillä aamulla on taas suhteellisen aikainen herätys luvassa.

Kiitokseni ja kuittaukseni!

No comments: