Saturday, September 12, 2009

Joskus onnistaa

Hohhoijaa, nyt on kyllä taas niin tylsää, että ei voi muuta keksiä kuin heittää jokunen Blogipostaus tähän väliin. Minulla oli tuossa muutama postauskin valmiiksi kirjoitettuna, mutta ajattelin että enpä taida niitä nyt julkaistakaan, kun kerran ei tunnu siltä ettäkö enää vituttaisi. Ainakaan niin paljoa kuin niiden kirjoittamisen aikana. Noh, kenties mieli taas muuttuu tämän postauksen aikana.

Ei hemmetti, tämä on nyt kolmas kerta kun tämä toinen kappale menee kokonaan uusiksi sisällöltään. Nämä kaksi ensimmäistä sisältöyritystä menivät vähän liikaa menneiden pohdiskeluun taas.

No kuitenkin, luin eilen lehdestä hyvän jutun liittyen tähän Mediamaksu-keskusteluun. Oli siitä kai muistaakseni uutisissakin. Pääministeri Vanhanen oli ehdottanut, että välttyäkseen Mediamaksulta, kansalaisen tulisi tehdä kirjallinen vakuutus siitä ettei omaa sellaisia eletronisia laitteita tjsp. joilla voisi YLE:n ohjelmatarjontaa katsella. Vaikka suurin osa esimerkiksi Hesarin keskustelupalstoille kirjoittavista henkilöistä haukkui Vanhasen taas älyttömäksi riemuidiootiksi tämän takia, niin itse näin tässä(kin?) harkitsemattomassa lausunnossa toteuttamiskelpoisen idean. Siis mikä sen parempaa, kun iskeä persoona A:n eteen joku "viralliselta näyttävä lappu", jonka allekirjoitettuaan on ihan valtiovallankin siunauksella sitten vapautettu siitäkin makselusta? Ei sinun edelleenkään tarvitse lupatarkastajia kämpän sisälle päästää.

Mä äänestän siis tämän "kirjallisen vakuutuksen" puolesta liittyen Mediamaksuun. Totta hemmetissä tämmönen ratkaisu tulee toteuttaa! Jos kerran valtiovalta tekee näinkin helpoksi kansalaisille erilaisten porsaanreikien hyväksikäyttämisen, niin kuulkaa siitä vaan, pojat!

Ja sitten vielä minun oma lyhykäinen mielipiteeni Mediamaksusta: Toteuttakaa sellainen ratkaisu, että YLE:n kanavia saa ainoastaan katsoa jollain katselukortilla tai vastaavalla, jonka saa käyttöönsä ainoastaan maksamalla Mediamaksun. Täten ei tarvitse tehdä tällaisia YLE:n isojen pamppujen kuukausipalkkojen turvaamiseksi järjestettyjä "Mediamaksuja", joilla pakotettaisiin mukamas kaikki maksamaan sellaisista palveluista, joita he eivät välttämättä edes käytä.

Lisäksi minun puolestani YLE:n kanavat voivat ihan hyvillä mielin mennä maksullisiksi, ja nimenomaan maksukortilla katsottaviksi. En minä niitä nytkään pahemmin katsele, eikä ole pelkoa että katselisinkaan - sillä itsehän olen ollut piakkoin yli kuukauden ilman telkkaria, JA EI KUULE TUNNU MISSÄÄN, AHHIHIHIHIH!

Ps.

Terveisiä Matti Vanhaselle, äänestän sinua jos saat tuon Mediamaksu-asian hoidettua juurikin tällä tavalla miten ehdotit.

No comments: