Monday, September 28, 2009

Maanantai-aamuna..

No, siinäpä sekin kolmen päivän työviikonloppu taas meni. Ihan positiiviset fiilikset jäi.

Toivon mukaan minut palkataan uudelleenkin vielä, ja ainakin eilisen päivän jälkeen fiilis oli sellainen että saatetaanpa minut palkatakin uudelleen. Toivon mukaan tästä tulee siis epäsäännöllisen säännöllistä settiä.

Eilen taisi työpäivä olla about 8 tuntia, jonka jälkeen en jaksanut enää sen kummemmin koneella hilluakaan. Viis Mesetyksistä sun muista - I went sleeping. Ja hyvinpä tulikin nukuttua, vaikka näinkin unia jostain epämääräisistä sinisistä valoista sekä heräilin ainakin kahteen kertaan. Tuntuu, että ne unet olivat vähintäänkin

Mietin tässä semmoista settiä, että voisi alkaa taas pitämään jonkinlaista taukoa kahvin ja teen juonnista. Vaihtaisi vähäksi aikaa vihreään teehen, mutta nimenomaan laadukkaaseen vihreään teehen. Se Lidlin vihertee jota olen juonut on kieltämättä halpaa, mutta maistuu vessapaperille. En ole oikeastaan ihan varma siitä, että maistuvatko kaikki vihreät teet vessapaperille, mutta uhkaan väittää että toiset kai maistuvat enemmän vessapaperille kuin toiset. Minulla pitäisi olla yksi paketti jotain Liptonin vihreää teetä tuolla jossain - voisi sitä heittää huiviin vaikka viikon tai parin ajan. Eipä silti, kyllähän se kahvikin on ihan yhtä hyvää juotavaa, joskus toisinaan jopa parempaakin.

Ulkona on myös aika huono ilma. Sataa taas. Eilenkin satoi iltapäivästä. Voisi kai tämänkin päivän pyhittää suurinpiirtein lukemiselle, sillä esim. tuo Lunar Park onkin odotettua runsaampi lukukokemus sivujensa määrän osalta. Tilasin tuossa perjantaina vielä yhden 100% ilmaisen kirjan sieltä samasta paikasta, tosin tällä kertaa otin vain sellaisen kirjan mikä tuntui nimeltään houkuttelevimmalta, vaikka sisältö voikin monella tapaa yllättää negatiivisesti. Harmi kun siellä ei oikein ollut mitään sellaista teosta, jonka olisin osannut arvioida tekijänsä perusteella ns. "hyväksi kirjaksi". Olisi ollut lisää Bret Easton Ellisiä, niin sittenpä mitään ongelmaa ei olisi ollutkaan.

Noh jouh, voisipa mennä lukemaan vähäksi aikaa. Sitten lenkille ja muihin hommiin.

No comments: