Sunday, September 27, 2009

12 shots on the rocks

Jooh, menipä melkein kymmentuntiseksi eilinen päivä. Alankin ymmärtää, että miksi minut palkattiin sillä nimikkeellä siihen hommaan. Noh, sehän on toisaalta vaan hyvä juttu, sillä viikonloput ovat muutenkin erityisen puuduttavia täälläpäin. Parempi tehdä silloin töitä, saapahan ainakin rahaa ja muuta ajateltavaa.

Eilinen oli tosiaankin huomattavasti fyysisempi päivä, vaikka ensimmäisenä päivänä kuvittelinkin että homma tulisi olemaan pikku kiertelyitä ympäriinsä sekä enimmäkseen istumista porukan liikkeitä monitoreista vahtien ja kulkulupia/avainkortteja jakaen. Tänään porukkaa oli todellakin jostain syystä paljon liikkeellä, ja jostain syystä meitä oli paikalla vain kolme. Jotenkin tuntui että tuo määrä porukkaa sen "tapahtuman" lomassa oli aivan helvetin vähän. Ihme juttu, että porukkaa ei palkata lisää, vaikka melko minimaalisella palkalla voisi saada suhteellisen nuortakin sakkia tuonne tekemään tuota hommaa.

Tänään pääsee onneksi aloittamaan vuoronsa tuossa joskus kahdeksan aikoihin. Eilen piti olla jo seitsemältä paikalla. Toivon mukaan palkkaisivat minut tuonne vielä uudestaan, ja käsittääkseni tuolla työpaikalla on vähän sellainen henki että "kyllä kai me sulle ekana soitetaan kun kerran ei aivan heti ketään toista samaan hommaan suoralta kädeltä tiedetä". Toivottavasti olen siis saanut oikeanlaisen kuvan asioista, vaikka eipähän se nyt sillain' haittaa vaikkeivat viikonloppumieheksi ottaisikaan.

No comments: