Saturday, September 16, 2006

We're pulling out

The moment we've all been waiting for is at hand.

Eilen ja tänään olen melkein kellon ympäri pakannut viimeisiäkin omaisuuteni rippeitä pahvilaatikoihin Kauhavalle siirrettäväksi. Tänään pitäisi sinne asti sitten ajella. Aikaahan tuossa tietty menee, vaan pakkohan se on tehdä. Eilen kävin ostamassa kaikkea tarpeellista asunnolle, ja tuli jopa sänky ja pesukonekin hankittua. Yleisesti ottaen ne saatiin ihan halvalla. Pienenä kuriositeettina ostin punaisen matonkin eteiseen.

Nyt alkaa hiukan voimat olemaan vähissä, ja sen tiedon siivittämänä aionkin mennä tästä nukkumaan muutamaksi tunniksi. Hyvänä puolena saan kuitenkin vanhempieni kannettavan mukaan matkalle, joten ainakin DVD:tä tulee katseltua, sekä sitten myös käytettyä langatonta internettiä. Uusi puhelinnumerokin pitää hankkia !!!

Yrittäkääpä te nyt puolestanne, mikäli tätä luette, nauttia viikonlopuistanne parhaalla katsomallanne tavalla. Minä taas yritän nauttia täältä eteläisen puolen kautta läntiselle puolelle siirtymisestä auton välityksellä oikein kunnolla. Mikäli saan netin toimimaan autossa, niin saatanpa kirjoittaa tännekin jotain.

No comments: