Saturday, September 09, 2006

Taloudellinen elpyminen

Syksy jatkuu ainakin täälläpäin maata todella korkealla tuulella ja vesisateilla. Kylmäkin on.

Huuto.netin kaupat ovat sen sijaan alkaneet sujua ihan kohtuullisesti. Hiljalleen, mutta suhteellisen varmasti rahaa näyttää tulevan. Ainoa asia mikä kuitenkin varjostaa tätä elpymistä, on tämänhetkinen tilanne, jossa lähettämättä olevia paketteja lojuu kaksi kappaletta odottamassa. Ensimmäinen tietysti kuuluu tälle epämääräiselle Saksalaiselle naiselle, joka vihdoinkin jopa vastasi sähköposteihini. Hän pyysi minulta IBAN/BIC - tilinumeroni, jotka hänelle sitten lähetin. Kävi kuitenkin niin, että tämän jälkeen kyseisestä naisesta ei ole kuulunut yhtikäs mitään (taaskaan). Toinen tapaus taas on myös (!) nainen, vaikkakin Joensuusta. Tämä nainen huusi hintavaraukseni alle, vaan sovimme kuitenkin kaupat hänen kanssaan. Kävi sitten kuitenkin niin, että hän ilmoitti maksavansa tuotteen heti seuraavana arkipäivänä - maksua ei kuitenkaan kuulunut. Nyt tämä Joensuulainen on päättänyt sitten aloittaa myöskin täydellisen mykkäkoulun, johon minä reagoin antamalla hänelle neutraalin palautteen. Olisin antanut negatiivisenkin, vaan alle HV:n kaupoista kun sitä ei voi tehdä. Se mikä tässä tapauksessa toimii kuitenkin varoittavana esimerkkinä, on tämän Joensuulaisen naisen täydellinen palautteettomuus: hän on siis aivan täydellisen uusi käyttäjä, ja potentiaalisesti jopa huijari. Useinhan huijareilla - ainakin aloittelevilla sellaisilla - on juuri tämä nollapalautteisuus hyvänä varoittimena.

Oli miten oli, niin 30 € saatavia puuttuu. Vittumaisinta onkin, että joudun nyt pitämään näitä valmiiksi pakattuja tuotteita täällä odottelemassa, huolimatta tapahtumien kulusta. Olenkin nyt päättänyt, että näiden tapauksien jälkeen - ihan pakkausmateriaalin säästämisen vuoksi - en aio enää pakata mitään tavaraa, kunnes näen rahat tililläni. Ja mikäli tuon Saksalaisen naisen rahoja ei maanantaihin mennessä ala näkymään, niin pudotetaanpa nega moisen paskiaisen tilille. Minä en ole mikään panttilainaamo.


Ne hyvät uutiset ?

Vastoin odotuksia, niin hyviäkin uutisia on. Nämä minun kauppaamani video-kasetit ovat saaneet peräänsä ihan mukavasti ihmisiä. Viisi ihmistä on niistä nyt taistellut, ja odotettavissa kaiketi on, että hinta saattaa nousta entisestäänkin. Ihan täyteen pilkkahintaan elokuvat eivät siis mene kaupaksi. Edes jotakin on saatavissa, siis.

Joku oli myös huutanut minulta tavaraa 15€:n arvosta. Ja sehän on hyvä se.

Nyt kuitenkin taidan lähteä tästä pesemään pyykkiä.


No comments: