Thursday, July 27, 2006

Communications breakdown

Eipä ole taas vähään aikaan tullut kirjoiteltua, sillä mitään kovinkaan järkevää sanottavaa ei ole ollut.

Minulla on täällä vielä huominen jäljellä, jonka jälkeen lähden sitten takaisin Suomeen. Tämän lähtöä koskevan huuman keskelle on kuitenkin laskeutunut varsin ikävä tilanne: kaikki kommunikaatioyhteydet samassa talossa asuviin sukulaisiini ovat kuitenkin mystisesti lakanneet toimimasta. Myös kännykkäni on lakannut toimimasta, ja siitä onkin pääteltävissä, että jokin on ainakin laskujen maksamisessa hiukan enemmän kuin tarpeeksi persiillään.

En tiedä vielä tässä vaiheessa, että mitä on oikeastaan tapahtunut. Se väistämättä herättää äärimmäisen vitutuksen tunteita, sillä epävarmuus elämässä on useastikin niitä tunteita, jotka pyritään tukahduttamaan mahdollisimman nopeasti vastauksen saamiseksi.

Onkin selvää, että en tarkalleen (taaskaan) tiedä, että milloin ilmaannun netin ääreen. Voinee olla, että tämä pieni katkos yhteyksissä ei kestä kovinkaan kauaa, tai sitten se voi kestää hyvinkin kauan. Edelleen, en pysty kertomaan paljoakaan tässä tilanteessa. Pyrin kuitenkin päivittämään blogini mahdollisimman pian siitä, kun saan jo pelkästään senkin tiedon, että onko minulla edes kyytiä kotiin sieltä Helsingin laivarannasta valtavan tavarapaljouden johdosta. Pyrin pitämään itseni siis myös ajan tasalla siitä, miten tämä nyt tulee jatkumaan.

Palaan siis takaisin kirjoittelemaan asioista, kunhan tiedän, että mitähän helvettiä siellä kotipuolessa tapahtuukaan. Pysykää siis kuulolla, ja muistakaakin olla valppaita.

No comments: