Saturday, August 05, 2006

Blow up your videos (and diskettes)

Pääsin onneksi kuitenkin takaisin tänne Suomenkin puolelle.

Viime viikko tuli taas vietettyä tyttöystävän kanssa Kauhavalla, joka oli reissuna melko tavallinen, vaikkakin ihan erilainen entisestä menosta. Kivaahan meillä kuitenkin oli, niin kuin aina, vaikka kuuma kyllä pahasti korvensi.

Palattuani kotiin Huuto.netin kaupustelu on taas alkanut skulaamaan: minulta on ostettu tavaraa taas n. 60 euron arvosta, ja muutamat sukulaiset ovat (jälleen kerran) luvanneet maksaa velkansa takaisin. Rahallinen tilanne näyttää nyt siis hetkellisesti varsin valoisalta, vaan epäilenpä kuitenkin, että jonkinlainen pirulainen ne vie kuitenkin.

Päästyäni kotiin aloitin myös jälleen kerran tavaran laajamittaisen ulosmittauksen. Minulla sattui nimittäin olemaan hyllyittäin täysin turhanpäiväisiä VHS-kasetteja, minne oli mm. aikanaan nauhoitettu huonon kuvan omaavalta Viron kanavalta Babylon 5:sta. Päätinkin, että nyt kyseisistä kaseteista oli päästävä eroon, ja n. 30 laatikollista diskettejä sai myös seurata kavereidensa kohtaloa. Kuten hyvinkin saatatte arvata, niin juuri tällä alueella Sipoossa ei juurikaan löydy nk. "julkista" roskista, joten jouduin heittämään videokasetit lähimmän pikkukaupan roskikseen. Uskonpa kuitenkin, että kukaan tämän paikan tahdikkuuden huomioon ottaen ei tule huomaamaan koko asiaa. Diskettejä minulla on vielä "paljon", jotka pitäisi viedä suuren roskan hyödynnettäväksi. Vittumaista on myös se, että paikallinen huoltoasema, jonka pihassa on iso vihreä roskis, ei suostu antamaan sitä alueen asukkaiden käyttöön, vaan on liimannut infantiilisti siihen kyltin, jonka mukaan sinne ei saa heittää kukaan muu roskia kun tuon huoltoaseman rasvaperseiset rassaajat. Mikä kuitenkin on vielä pahempaa, on se että kyseinen huoltoasema ilmeisesti vuotaa maahan öljyä, joka sitten valitettavasti maistuu pohjavesikaivojen kautta meidänkin juomavedessämme toisinaan. Tämäkin esimerkki illustroi erinomaisesti sitä, mikä on Sipoon marssijärjestys. Aion kuitenkin röyhkeästi olla piittaamatta moisten paskiaisten "kielloista", ja viedä heidän suureen roskalavaansa hieman tavaraa yön tunteina.

Olen tyytyväinen siitä, että jälleen kerran tavarat, jotka istuskelivat hyllyssäni kuusi vuotta ilman minkäänlaista funktiota, lähtivät pois paikoiltaan kuin tuhka tuuleen. Enpä tule niitä pahemminkaan kaipailemaan, vaan olen tyytyväinen siitä ettei niitä tarvitse enää pitää tuossa tilaa viemässä.

Seuraavaksi aionkin hankkiutua eroon kahdesta printteristä, jotka seisoskelevat tälläkin hetkellä sänkyni alla pölyä keräämästä. Tämän jälkeen alan hiljalleen olemaan valmis löytämään uudenlaisia sijoituskohteita muutamille muille tavaroilleni. Varmaa on kuitenkin se, että jälleen kerran roskasta tullaan hankkiutumaan eroon - hinnalla millä hyvänsä !!

No comments: