Thursday, August 24, 2006

Ei hyvää päivää

Tänään oli taas sitten sellainen päivä, että kieltämättä ei olisi pahemminkaan kannattanut herätä ollenkaan.

Huuto.netin kaupustelussa joku valopää alkoi availemaan kitaansa eräässä kohteessani, jonka jälkeen siitä vittuuntuneena lähetin moiselle paskiaiselle varsin tiukan sähköpostin asiasta. Tämä nk. "hintapoliisi" kuitenkin piti asiattomia kommenttejaan aivan oikeutettuina, ja alkoi paasaamaan minulle siitä, kuinka kyseinen kauppa johti ihmisiä harhaan ja kuinka huijasin heitä älyttömillä hintapyynnöilläni. Onneksi kuitenkin ilmoitin hänestä ylläpidolle.

Myös asuntoni virallistaminen tuli.. Noh, viralliseksi. Ainoaksi ongelmaksi muodostui kuitenkin se, että isännöitsijän lupaamaa vuokrakuittia ei ole vielä tullut faksin välityksellä, vaikka niin luvattiin. Toivottavasti se huomenna tulee, sillä muussa tapauksessa en millään ehdi maksamaan vuokraani sovittuun perjantaihin mennessä, kun pitäisi ottaa osaa siihen kuntotarkistukseenkin. Tyttöystäväni mukaan, jolla sattuu olemaan sama isännöitsijä, tämä henkilö ei ole tunnettu mitenkään erityisesti nopeudestaan - eikä kuulemma myös rehellisyydestäänkin. Täytynee siis olla tämän uuden tuttavuuden kanssa varsin valppaana. Tyttöystäväni päätti muuten ostaa sängyn asuntoomme, sillä alunperin suunnitelma(mme) oli ostaa muutamia patjoja makuuhuoneeseen, joilla sitten nukuttaisiin sen aikaa, kunnes tuon kaiken lopun rojun täältä pois, ja ostamme hiukan parempaa nukkumis-materiaalia. Hyvä kuitenkin, että nyt saammekin ihan hyvä ilmasängyn, ettei tarvitse maata melkein lattialla joka yö. Voinee olla, että en taida pistää ollenkaan rahaa sänkyyn vähään aikaan, sillä tuossa nukkuu jo varsin hyvin muutenkin. A problem solved.

Huuto.nettiin palatakseni, voitakoon sanoa että tuli tehtyä pienet kaupat: yksi jo kauan myynnissä ollut veitsi meni ihan kohtuullisella hinnalla kaupaksi. Vielä en kuitenkaan ole rahoja saanut, vaan tässä odottelen niiden saapumista tililleni mahdollisimman pian. Varjopuolena tälle pienelle onnistumiselle on kuitenkin se, että jälleen kerran pitäisi alkaa tarpomaan postiin, jotta yksi hyväkäs saisi jopa viisi euroa maksaneet kolme peliään kotiinsa. Hiukka kyllä vituttaa, sillä moinen kaveri näyttää epäilevän rehellisyyttäni: hän totesi tarkastavansa pelien kunnon ja sisällön ennen, kuin antaisi minkäänlaista palautetta. Kenties kuvittelen omiani, mutta kertaakaan ennen minulla ei tällaista asiakasta ole ollut, mutta kukapa tietää mikäli tämäkin on vain joku hänen normaaleista toimintatavoistaan.

Sain myös postia Vaasasta: minulle annettiin mahdollisuus liittyä Vaasan yliopiston kieltenopiskelijoiden ainejärjestöön, eli Övertäjät RY:n. Jäsenetuihin en ole niin tutustunut, mutta luulenpa että kunhan pääsen opiskelujeni alkuun, niin tuskinpa tuo haittaakaan tekisi, mikäli siihen liittyisin. Tutkin kuitenkin asiaa hiukan myöhemmin.

Nyt, uskokaa tai älkää: kello tulee kaksi yöllä (!!) ja minun pitää mennä syömään !!

No comments: