Monday, August 28, 2006

Kahden kunnan loukku

Viikonloppuni meni taas sopivasti Kauhavalla.

Siivosimme asuntoni, joka ei oikeastaan ollut kovinkaan likainen, vaan se oli mitä varmemminkin siistitty viime käyttäjien tai 'ihanaisen' kiinteistöhoitajan toimesta (jotta menisi paremmin kaupaksi). Ostimme myös kaksi ensimmäistä huonekalua: keittiöön pöydän ja kenkätelineen. Muutaman viikon sisällä pitäisi sitten sohvakin ilmestyä.

Anyway, saadessani asunnon avaimet perjantaina, oli meininki kyllä aika hämärää. Saavuttuani nimittäin asuntooni, huomasin että sovittua jääkaappia ei ollut lainkaan ! Ja mikä ihmeellisintä, tämä nimettömäksi jäävä naispuolinen isännöitsijä/kiinteistönhoitaja sitten ilmoitti, että kyseinen laite oli "lainassa". Odottelimme sitten tyttöystäväni kanssa hiukan alle tunnin, jonka jälkeen uusi jääkaappi ajettiin pihaan ja kannettiin sisään. Tässä ei kai ole sinänsä mitään erikoista, mutta minua kuitenkin hieman ihmetyttää se, että joku lainailee jääkaappeja varsin hämäränoloisille Kauhavalaisille vuokra-asunnosta(ni).

Toinen talossa kuohuttava asia oli myös sen ullakko. Meille nimittäin luvattiin, että ullakolla oli säilössä jonkinlaiset pariovet olohuoneeseeni, ja ne sai hakea pois mikäli tahtoi. Noustuamme rappukäytävää pitkin ullakolle, saimme kuitenkin eteemme aikamoisen näyn: Varsovan ghettoa ja luolaa muistuttavat olosuhteet kätkivät sisäänsä jonkinlaiset varastot seinillä erotettuina. Kaiken perällä oli kuitenkin helvetisti kärpäsiä - sekä kuollut lintu.

Poistuimme "ullakolta" pikavauhtia, ja päätimme että nämä meille luvatut pariovet saivat jäädä sinne ihan suosiolla. Lähinnä minua kävi sääliksi lintua, jota ei oltu ehditty haudata. I'll probably do it myself in a week if nobody else will.

Nyt kuitenkin muutama kuva:



Olohuoneeni + parveke.


Eteinen + näkymä keittiöön

No comments: