Tuesday, August 22, 2006

Kiikun Kaakun

No nyt on taas yö.

Ilta on mennyt ihan suhteellisen hyvin: söin Lidlin jogurttia, katsoin kolmosen leffan ja sain vihdoinkin pakattua erään huuto.netin asiakkaan tuotteet. Huomenna pitäisi sitten viedä kyseinen paketti postiin, ja mikäli huvittaa, niin hakea samasta "lafkasta" se toinen paketti pois. Vituttaa kyllä tämän paikan joustamattomuus.

Outoa on myös se, että kyseinen minulle kuuluva paketti on ilmeisesti postin toimesta määrätty kirjatuksi paketiksi. Keskustellessani lähettäjän, eli setäni kanssa, hän kuitenkin totesi että ei ollut missään vaihessa ainakaan laittanut sitä eteenpäin kirjattuna. Thus we can draw the conclusion, että Suomen "ihana" posti sitten päätti työntää sen tänne kirjattuna. Että vituttaa.

Anyway, viime aikoina ei ole oikein jaksanut tehdä taas mitään. Huutonetin kaupat kokivat hienoisen noususuhdanteen tänään, kun joku osti kolme halpaa peliä viidellä eurolla. Muuten kuitenkin voitakoon sanoa, että kukaan ei ole pahemminkaan mitään ostellut, vaan hiljaista on ollut. Voi tietty olla, että myymilleni tavaroille ei oikeastaan ole vielä minkäänlaista sesonkia edessä. Tai, sitten kukaan ei vain halua niitä joko hintojensa tai jonkun muun ansiosta.

Sanottakoon, että vielä keväällä kauppa kävi niin vilkkaasti, että rahaa riitti työntää vaikka lattianraoista sisään. Nyt kuitenkin isoin voitto jonka olen tehnyt on ollut suurudeltaan 20 €. Yhteensä olen tehnyt kauppaa tämän syksyn aikana 90€ arvosta. Se on aika keskitasoa, vaan täytyypä toivoa, että jonkinlainen viime kevääseen verrattavissa oleva virtaus tavaroitani kohtaan iskisi pian. Vieläkin vituttaa se, että eräs nk. "vitun akka" viime keväänä huusi minulta kirjoja 20 € arvosta: hän kuitenkin ehti häslätä maksun kanssa reilusti yli kuukauden, jonka jälkeen sitten annoin hänelle negaa ja annoin kaupan olla. Hänen väitteistään huolimatta rahat eivät koskaan saapuneet tililleni. Kirjat jäivät paketoituina odottamaan tuonne hyllyyn, jossa ne ovat vieläkin.

Tältä syksyltä huuto.netin kaupustelu on ollut aika hiljaista. Mitään rahaa en ole oikeastaan saanut säästöön, sillä juoksevat kulut ovat vieneet kaiken mennessään. Nytkään minkäänlainen nk. "säästö-kampanja" ei ole onnistunut aivan odotetusti, sillä rahaa on mennyt todella paljon kaikkeen muuhunkin. Eipä tällä internetin huutokaupustelulla oikeastaan elä, vaan pikemminkin kyse on usein siitä, että jos joskus onnistaa vähän isompi kauppa, niin se on sitten jo puhdasta onnea. Ainakin minun kohdallani.

Tilini on myös aika huvittava paikka: jos joku seuraisi sen statusta viikottain, huomaisi hän varmasti aika pelottaviakin vaihteluita sen statuksessa. Toisinaan se on aivan täynnä rahaa, kun taas toisella hetkellä viikkoa muutama euro kilisee sen pohjilla. Vanha sanonta "se mikä soittaen tulee, laulaen lähtee" tjsp. pätee tähän siis aivan erinomaisesti.

Tarkoitukseni oli oikeastaan keräillä rahaa tämän syksyn aikana uuden asuntoni sisustukseen. Hah, it failed. Rahaa on tullut niin huonosti, että näillä hiluilla ei saisi edes yhtä jakkaraa, mikäli tarve tulisi. Luultavinta onkin, että yritän suoraan sanoen pummata rahaa vanhemmiltani sisustukseen, mikäli mahdollista. Tämä on kuitenkin hiukan epävarmaa.

Minä lähden tästä nyt juomaan taas Cappuccinoa.. Ostin "Amaretton" makuista.. Hah !!

No comments: