Sunday, August 06, 2006

Vapaaehtoinen roskakuski käy aina kahdesti

Eilen yritin katsoa viidennettä kertaa lävitse Espanjalaista kauhuelokuvaa nimellä Los Sin Nombre. Haluan tosiaankin todeta, että tämä oli viides kerta kun yritin katsella sitä lävitse, sillä edellisillä kerroilla en ole kyennyt nauttimaan sen pitkästyttävyydestä millään tavalla. Tälläkin kertaa onnistuin pääsemään n. 12 minuuttia pidemmälle, jonka jälkeen totesin että katsonpa sen sitten loppuun aikataululla joskus.

Tämän jälkeen sattuikin sitten taas varsin vittumainen tapaus: avasin Dario Argenton elokuvan "Suspiria" sisältävän DVD-laatikon, jonka jälkeen pyrin irrottamaan levyn kannen sisältä. Sattui kuitenkin niin, että kyseinen levy oli aivan älyttömän kireästi tuikattu kiinni pieneen nyppylään, jossa se normaalistikin on kiinni, ja täten yrittäessäni ottaa sitä siitä pois, levy rasahti halki. Pienen kiroilun jälkeen heitin levyn kirjaimellisesti seinään.

Täytyi tehdä uusi valinta katseltavan suhteen: "The Brood" nimellä kulkenut teos tarttui mukaan ja työntyi DVD-soittimeen. Toistaiseksi elokuva on alkanut ihan kelvollisesti, vaan saapa nähdä, että onko se millään lailla hyvä.

Turhaa kamaakin olen taas vienyt pois. Tällä kertaa vein keskikokoisen kasan verran sarjakuvia ja kopioituja CD:tä pois. Seuraavaksi roskikseen lähtee omituinen kasa rikkinäisiä leikkikaluja, joita löysin todella syvältä sänkyni alta. Olenkin yllättynyt, että miten voi olla mahdollista että tällaista kamaa on voinut vielä säilyä suurten puhdistusten takia. Kaikki kuitenkin näyttää olevan mahdollista.

Tästä pitäisi varmaan taas lähteä viemään tavaraa pois kohti lähikaupan roskiksia, jotka varmasti arvostavat toimintaani.

No comments: