Sunday, August 20, 2006

Welcome back, Mr. B

Eilen palattuani Kauhavalta, jouduin pahaksi onnekseni matkustamaan takaisin Sipooseen bussilla. Kuten odottaa saattaa, sain tilaisuuden maksaa seitsemän euroa matkasta, joka normaalisti on hinnaltaan vain 5,70 € arvoinen. Kävin lyhyen, vaikkakin äärimmäisen vittumaisen sanaharkan kyseisen kuljettajan kanssa tästäkin maksu-asiasta.

Palattuani kotiin, huomasin että pihaltani juoksi raidalliseen paitaan sonnustautunut nuori tyttö: edellisten kuukausien kokemusten perusteella lähdin välittömästi hänen peräänsä juosten. Huusin häntä pysähtymään, mutta moinen tytteli kuitenkin jatkoi etenemistään. Välillä tytteli pysähtyi ja katseli taakseen minun huutaessani ruokottomuuksia.

Palasin nopeasti kotiin, ja katselin ympärilleni: paikka näytti ehjältä , eikä pihalta oltu viety mitään kummempaa. Huomasin kuitenkin, että kyseinen tyttö juoksi eräälle läheiselle vihannestarhalle johtavalle tielle. Porhalsin siis perään.

Päästyäni vihannestarhan pihalle, huomasin että siellähän seisoskeli joku nainen aamutakissa. Saavuin hänen luokseen, ja kysyin että olisikos hän mahdollisesti nähnyt tuntomerkkejä vastaavaa nuorta naista. Nainen totesi, että kyseessä taisi olla hänen tyttärensä, Kiia 11v.

Kiian saavuttua pihalle, kysäisin että mitähän hän mahtoi tehdä pihallani. Tyttö kertoi, että oli käynyt naapurissani asuvan tytön luona, ja siellä oli neuvottu menemään minun pihani kautta oikoreittinä. Tämän tyttelin äiti oli todella vihainen tapahtumasta, mutta itse olin pikemminkin täysin helpottunut siitä, että kyseessä ei ollut jonkinlainen yritys ryöstää tavaroitani. Selvittelimme tapauksen, ja näyttääkin siltä, että Kiia ei enää mene kenenkään kehoituksesta pihamme kautta. Vituttaa vain se, että tuossa naapurissa asuvat niljakkeet ovat aidon Sipoolaismaisesti käskeneet käyttää pihaani oikotienä. Heidän varalleen pitää keksiä jotakin ennen kuin muutan pois. Heh-Heh.

Tänään sitten tein Peace Station Encyclopediaan kamaa useamman tunnin ajan, ja join usean kupin Capuccinoa ja söin loput talon näkkileivät loppuun. Huomenna, tai pikemminkin tänään, pitää sitten heti herättyään jatkaa Encyclopedian tekemistä. Minulle on taas noussut addiktio ilmaista itseäni tämän Post-Modernin luomuksen kautta.

Juuri äsken pesin pyykkiä, ja ripustin sitä tuolla pimeässä yössä langalle kuivumaan. Tämä saattaa kuulostaa hiukan oudolta, vaan asia on kuitenkin niin, että muulloin kuin nyt en ehdi sitä tekemään. Toivottavasti pyykit kuivuvat.

Nukkumaanmenoaikani: 3:54

No comments: