Sunday, July 16, 2006

Ostelu iskeytyy päin seiniä

Tänään lähdettiin sitten taas käymään kaupungilla. Tarkoituksena oli ostaa hieman lisää vaatteita, sillä niitähän minä loppujen lopuksi tarvitsen kaikista eniten.

Etsiskelin hihattomia T-paitoja, ja lopulta löydettyämme niitä, saimmekin kolme kappaletta varsin harvalla. Ongelmaksi kuitenkin muodostui se, että päästyämme kotiin asti paitojen kanssa, meille selvisikin, että minun käyttämäni M-koon sijasta yksi paita oli kokoa XL ja toinen omasi niin naurettavan suuren kaula-aukon, että se olisi sopinut paremmin tyttöystävälleni. Hiukanhan tämä "state of affairs" vitutti minua, sillä 2/3 katastrofista olisi voitu välttää sillä, että olisi katsottu hieman tarkemmin sitä, että mitä ostetaan.

Toiseksi kompastuskiveksi muodostui sitten päällyshousujen (engl. "Trousers) osto. Tällä kertaa ääretöntä vitutusta aiheutti se, että etsiskeltyämme normaaleja mustia housuja, saimmekin vain lähinnä naurettavia, ja vähintäänkin halvalta näyttäviä housuja eteemme. Monet kaupat myivät aivan täyttä paskaa, ja sitten kun lopulta löysimme kunnollisia housuja, lähentelivät niiden hinnat normaalin miesten puvun housujen hintaa. Totesinkin, että en helvetissäkään aikoisi maksaa sellaisia summia housuista, jotka kuitenkin tulisivat jokapäiväiseen käyttöön - puvun housut olisivat sitten tietty eri asia. Niitä en kuitenkaan ollut etsimässä.

Lopuksi, saimme kylläkin ne housut, ja ihan hyvään hintaankin, vaan niiden hankkiminen oli helvetillisen työn takana. Eniten minua vituttaakin seisoskella jonkun tavaratalon sovituskopissa, ja testata päälleni viittä eri paria housuja, jotka eivät sitten kuitenkaan välttämättä ole ollenkaan sitä, mitä etsin. Juuri housujen sovittelu päälle on äärimmäisen vittumaista hommaa, ja käsittääkseni olen parkunut keuhkoni mustiksi siitä jo lapsesta saakka. Old habits die hard.

Sitten seuraakin viihde-uutisia: minulla oli myös tarkoituksena ostaa Playstation 2, sillä olen kuullut että kohta se kolmaskin versio julkaistaan, ja täten kyseinen kakkonen voisi alkaa irtoamaan hiukan halvemmalla. Tällaisen uutisen nimittäin sain tämän kaupungin paikallisesta EB Games-pelikaupasta, joka väitti myyvänsä PS2 - konsoleita hintaan 999 kruunua. Kun menimme paikan päälle katselemaan, niin selvisikin että kaupan ikkunassa oleva tarjous oli täyttä paskaa ! Liikkeestä löytyi ainakin n. 20 laatikkoa, missä oli päällä tarroja suuresta PS2-alennuksesta, vaan kaikki laatikot olivatkin tyhjiä !! Haahahah !

Kun sitten kysyin "myyjältä" (oikeampi termi olisi varmaan ollut "seisoskelija tiskin takana") , niin tämä vain totesi, että ei heillä ollut yhtään kyseisiä konsoleita myynnissä. Ilmeisesti moinen tarjous oli sitten vain vituillakseen pystytetty ikkunaan, ja vieläpä tyhjät laatikot laitettu ympäriinsä kauppaa huijaamaan tietämättömiä. Kun sitten kysyin hieman epävarmasti sitä, että missä konsolit mahtoivat ollakaan, niin tämä juntti tiskin takana sitten vain totesi ettei niitä ollut: hän ei siis nähnyt mitään ristiriitaa siinä ETTÄ NIITÄ VITUN KONSOLEITA MAINOSTETTIIN KAIKKIALLA, MUTTA NIITÄ EI SITTEN PERKELE JUMALAUTA SAATANA EDES OLLUT MISSÄÄN ! Eipä sikäli, olen kullut kyseisestä "EB Games" - kauppa ketjusta vain huonoa, joten eipä sikäli mitenkään ihmeellistä.

Poistuin kaupasta, ja sen jälkeen vitutti taas niinkin paljon, että mikäli olisin omannut esim. raketinheittimen, niin olisin varmasti antanut mennä koko vitun piipun täydeltä moisen kaupan tiloihin pari laukausta..

No comments: