Friday, March 10, 2006

Teoria ja käytäntö harvoin kohtaavat

Heräsin tänään yllättävän aikaisin tuossa kymmenen aikoihin aamulla. Tyttöystäväni soitti koulustaan ja kertoi että ulkona sattuu olemaan 29 astetta pakkasta.

Tämä Suomalainen kevät on kyllä sitten säätieteellisesti yhtä riemun aikaa - jos ei sada , niin sitten ainakin on suorastaan Siperian pakkasiin verrattavia ilmoja, jotka jatkuvat riipaisevasti viikosta toiseen. Keväistä säätä vauhdittavat myös satunnaiset ja helvetin ikävystyttävät bussilakot: kuulemma tänäänhän tuon lakon piti loppua mutta kovin hiljaista täälläpäin on edelleenkin ollut. Kuulemma työsopimuksen mukaan näillä paskoilla lakkoilijoilla on vielä aikaa loikoilla laakerinlehdillä maanantaihin - vaikkakin lakko nyt kuitenkin "virallisesti" päättyi tänään. Arvatkaapa kaksi kertaa meneekö yksikään bussinkuljettaja töihin esim. tänään tai huomenna ?

Sitten taas positiivisiin uutisiin: boardillemme on ilmaantunut jälleen yksi uusi jäsen yön aikana ! Jipajee !

Kuitenkin yksi asia pistää nyt vihastuttamaan: kyhäsin nimittäin yleisen keskustelun puolelle esittelyyn tarkoitetun topicin. Tämä topicci on kuitenkin lojunut tyhjillään neljästä uudesta jäsenestä huolimatta ! Eli kaikki ovat muodikkaasti ohittaneet kyseisen topicin täydellisesti: kenties tämä topicci on nk. "sijoitettu väärin" ja siten kukaan ei kykene sitä huomaamaan suhteellisen laajan aihetarjonnan johdosta. Täytyypä keskustella valtiattaren kanssa siitä , pitäisikö topicci sijoitella paremmin vaiko poistella mahdollisimman vähin äänin.

No comments: