Sunday, March 19, 2006

Hunter's moon

Katselin tässä tiliäni: viimeisimmät kaupustelut saivat aikaan jokseenkin suurenmoisen summan rahaa kokoon. Tällä summalla olen päättänyt tehdä jotakin ratkaisevaa , sillä nyt jos milloin alkavat varusteita pullollaan olevat varastonikin olemaan valmiita vastaanottamaan uutta tavaraa.

Olen päättänyt hieman täydentää puolustuskalustoa seuraavanlaisilla ostoilla: muutama perhosveitsi ja yksi nk. "Tonfa" - patukka.

Hankin muuten uuden kamerankin: tällä kertaa myin vanhan pois ja tilasin uuden 7-megapikselin Sony DSC-600-kameran tilalle. Luvassa on siis mitä todennäköisimmin entistä tarkempia kuvia ja kerrankin kamera jonka olen ostanut 100 % aivan itse ! Oikeastaan ostin entisen HP:nkin kameran aivan itse , vaan ongelmana oli se että sitä lainailtiin vähän turhankin aktiivisesti muiden ihmisten toimesta (vastoin lupaani).

Otin myös hieman selvää Samurai-miekoista: ongelmana niissä näyttäisi olevan se , että useimmat joita tänne kohti maapalloa importoidaan , tylsytetään terän kohdalta. Tämä toimenpide on tietenkin sitä varten , ettei kukaan "vahingossa" käytä niitä vihollistensa halkaisemiseen. Itse olen tavallaan ollut kiinnostunut jo jonkin aikaa sellaisten hankkimisesta - vaan minun on täytynyt ottaa niiden rakenteesta & muodollisuuksista selvää: syynä on ollut se että en tosiaankaan ole halunnut ostaa sikaa säkissä ja saada jotakin metallinpalasia joiden terät on tylsytetty käyttökelvottomiksi.

En kyllä tiedä , että mistä saada tuollaisia Samurai-miekkoja joita ei olisi tylsytetty: kenties niiden hankkiminen on lähes mahdotonta täältäpäin maailmaa. Aion kuitenkin jatkaa asian tutkailemista.

No comments: