Friday, March 24, 2006

Lopetellaan ja aloitellaan

Kirjoitukset ovat nyt sitten ohitse: tänään kirjoitetaan matematiikkaa ja maanantaina on A-kielen uusinta.

Olihan tässä tietenkin työsarkaa kerrakseen , mutta nyt voin hyvällä mielin sanoa että tämäkin sekoilu on sitten koettu: työtähän se tietenkin tuotti. Tarkemmin ilmaistuina kirjoitukset olivat rankimmat juuri reaaleiden kohdalla ja kieltämättä yhteiskuntaopin kirjoittaminen ei kyllä nyt osunut aivan "nappiin" - mieluusti olisin sittenkin sen maantieteen kirjoittanut. Mutta eipä tällekään valinnalle enää mitään voi - tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Ettepä uskokaan kuinka konkreettisen vapauttavalta on ollut lopullisesti hylätä kaikki historiaa ja yhteiskuntaoppia käsittelevät kirjat monien muiden ohella kaappien perukoille: luultavimmin suurin osa niistä lähteekin myyntiin - osa tietenkin säästetään tyttöystävän mahdolliseen käyttöön.

Nyt kun sitten tämä osa elämää on takana , niin olen viime päivien aikana vain lähinnä keskittynyt lomailemiseen: latasin netistä Segan 16-bittisen pelikonsolin emulaattorin sekä kasan pelejä joita olen tässä hakkaillut lävitse. Kieltämättä on hauskaa pelailla sellaisiakin vanhoja luomuksia kun Sonic the Hedgehog 3 , Batman , 688 Attack Sub ja Robocop vs. Terminator.

Jotenkin huvittaa katsella näidenkin konsolipelien ja niiden emulaattorien kautta ilmenevää ihmisen materialistisen tavaran vanhenemisprosessia: ollessani pieni poikanen nuo pelit maksoivat pahimillaan uusien PS2- , ja X-box - pelien hintoja puhumattakaan kaikenmaailman lisälaitteista. Nyt taas niitä saa latailla ilmaiseksi netistä ilman sen kummempia rahallisia haittapuolia: ihmisen elämässä monet tavarat vanhenevat aivan yllättävän nopeasti lähes täysin arvottomiksi , olettekos huomanneet ?

Huomasin muuten myös että Tuhkion blogissa on havaittu jotakin hyvin pientä elämäntapaista: kenties hänkin kokee näissä blogeihin liittyvissä asioissa uudenlaisen renessanssin ja alkaa taas päivittelemään juttujaan !! Saahan sitä ainakin toivoa !

No comments: