Thursday, March 16, 2006

I morgon ska det bli svenska

Eli huomenna alkaa sitten tämä minulle kaikista kriittisimmän aineen , nimittäin Ruotsin kanssa väsääminen. Tämä on nyt oikeastaan se ainoa koe joka minua jännittää useidenkin seikkojen ansiosta: ensinnäkin tarkistajana toimii kaikista kyseisen aineen opettajista huonoin , olen lukenut Ruotsia varsin vähän ja sen lisäksi muutenkin läpi pääseminen on hieman kyseenalaista.

Saapa siis nähdä miten käy: voin kuitenkin tämän turhan spekuloinnin sijasta kertoilla teille eilisestä reaalista , jossa kirjoitin historian.

Urakka oli valtava: vastasin kahteen "jokerikysymykseen" ja siihen päälle vedin vielä neljä normaalia esseetä. Konseptipaperia riitti juuri ja juuri se tarvittava määrä: myös kyniä sai teroitella vähintään kymmenen minuutin välein uudestaan niiden suunnattoman kulumisen ansiosta. Lähdin kokeesta viittä sekuntia ennen sen virallista päättymistä: väsymys oli niin suuri päästyäni kotiin että nukuin kello neljään iltapäivällä.

Tänään vietin sitten ihan normaalin lomapäivän: söin pitsaa ja katselin elokuvan kökön elokuvan Alien vs. Predator.

Huuto.netissä suorittamani kaupustelu on myös noussut yhtäkkiä pilviin ! Jo kuusi kohdetta on huudettu ja seitsemättä tässä kauppailen kovalla tinkimisellä: valitettavaa on kuitenkin todeta että suurin osa näistä kaupoistani on vähintäänkin suuruudeltaan nk. "nappikauppojen" laatua. Pullakahvithan näistä voittorahoista irtonevat, ei sen enempää: tärkeämpää on kuitenkin loppujen lopuksi niiden voittosummien sijasta saada vielä vaikka kuinka paljon turhaa kamaa sisältämät kaappini tyhjäksi syksyyn mennessä.

Olen myös todella huojentunut että kohta on viikonloppu. Nämä "pitkän kaavan" kirjoitukset ovat lähinnä fyysisesti raskauttavia sen henkisen paineen ollessa ainakin omalla kohdalla lähinnä juoksuhautojen tasolla: eli tästä ei todellakaan ole otettu "ongelmaa" , vaan matalalla profiililla tätä on nyt jaksettu työstää.

Virallisena mittarina voitakoon sanoa myös , että "three down , four to go".

No comments: