Tuesday, March 07, 2006

Äiti , mä haluun Blogin ulkopuolista elämää !!

Tapahtunut ennen tätä postausta: juuri vähän aikaa sitten täysiä vuosia täyttänyt Mr. Dalleer lopetti maallisen vaelluksensa Linnankoski-sedän huomassa ja viettää tyhjänpäiväistä elämää sulkeutuneena kotinsa rientoihin lukien "mukamas tärkeää" lopputenttiä varten.

Minulla on jokseenkin omituinen riippuvuus huuto.net sivustoon: nykyisin ainoaksi aktiviteetikseni on muodostunut huutotarjousten ja omien kohteitteni jatkuva tarkistelu muutamien äänten toivossa. Sen jälkeen kun muutamat kohteet on myyty ja olen postittanut ne milloin kenellekin - niin menen pankkitililleni ja nostan sieltä ehkä maksimissaan yhden setelin uutta Eurooppalaista leikkirahaa. Tunne siitä miten jälleen yksi hyödytön ja tilaa vievä tavara on hävinnyt luetteloistani tuo minulle jonkinlaista mielihyvää: ainakaan se ei ole enää jossakin nurkassa tai kaapissa tuijottelemassa minua.

Mietin nykyisin lähinnä sitä että mitä voisinkaan myydä huuto.netissä: kun yksi kohde sulkeutuu ja se jopa ostetaan , niin mietin heti seuraavaa tavaraa jonka saisin menemään kaupaksi. Jos tällainen myytävä kohde irtaimistostani löytyy , näpsäisen siitä kuvan digikamerallani ja teen siitä myynti-ilmoituksen salamaakin nopeammin.

Joka aamu kun herään , tarkistelen sähköpostini. Voisi jopa oikeastaan sanoa , että tarkistan sähköpostini useammin kuin pihalla kököttävän postilaatikon sisällön: tässä sähköpostin tuomassa uutistulvassa on nimittäin suuremmat mahdollisuudet siihen että ne sisältävät jotakin huomioitavaa.

En ole käynyt millään boardillakaan melkeinpä kolmeen kuukauteen: jätin kantapaikakseni muodostuneen ulkomaalaisen "sotilas-alan keskusteluvyöhykkeen" tauolle turhauduttuani sen uuteen "reputation" - systeemiin. Kyseinen järjestelmä nimittäin mahdollisti jokaisen käyttäjän antamaan joko hyvää tai pahaa palautetta kommentointimahdollisuuksineen aina yhdestä postauksesta: kun tämän boardin apinalauma sai sen käytettäväkseen mentiin todella lapsellisuuksiin ja lopulta kyllästyin nimettömiin vammailuihin niinkin paljon että tauollehan siitä lähdettiin. En ole vielä päättänyt että mitä tehdä jatkon kanssa - kenties palaan sinne vielä joskus.

NF-rakkaanikin rekisteröityi jollekin epämääräiselle Silent Hilliä käsittelevälle boardille: syyksi se sanoi olemattoman elämänsä missään foorumissa. Itsekin olisi kivaa taas päästä jakelemaan mielipiteitään ja sekoilujaan jollekin foorumille - en nyt kuitenkaan pysty kuvittelemaan yhtäkään foorumia jolle voisin noin vain hypähtää. Oikeastaan RE - boardille en halua mennä ihan senkin johdosta että siellä minun taruni on loppu ihan henkevän sanottavankin ohella.

"Oma" Silent Hill boardini jossa olen moderaattorina on myös ollut aivan saaketin hiljainen niin kauan kuin muistan: siellä ei ole käynyt kukaan puhumattakaan siitä että sielläkin muutamat käyttäjät onnistuivat karkottamaan lapsellisella käytöksellään muutenkin vähäisiä käyttäjiä kokonaan ulos. Täytyypä ruveta ihan miettimään että mikä olisi nyt sitten uusi suunta tässä keskustelulautoihin keskittyvässä elämässäni - kenties jatkan näinkin.

No comments: