Thursday, March 09, 2006

Bussilakko päättyy ja foorumit avautuu

Hallelujaa ! Bussilakko loppui n. kahdeksan minuuttia sitten ja elämä alkaa hiljalleen palailemaan tännekin kunnollisen joukkoliikenteen hylkäämälle alueelle. Ja ei yhtään liian aikaisemmin , kuulkaas ! Eihän tämä kestänyt kuin vaivaiset 4-5 päivää !

Kuulemani mukaan nämä bussinkuljettajat saivat nyt sitten lakollaan vaatimuksensa täytetyiksi: lisää palkkaa seuraa heidän "erittäin rasittavasta työstään". Tämä ratkaisu suorastaan vituttaa minua , sillä hyvinkin suurella todennäköisyydellä ne samat lihavat fasistit jotka ajelevat Helsingin ja Porvoon väliä saavat nyt sitten lisää rahaa vittuilustaan. Huoh , it is indeed an imperfect world.

Minäkin voisin mennä lakkoon ja kieltäytyä ilmaantumasta talostani ulos kunnes esim. opintotukia , Porvoon bussilinjojen asiakaspalvelua ja kioskien aukioloaikoja parannettaisiin ! Ainoaksi ongelmaksi muodostuu vain se , että minulla ei ole oikeastaan mitään sellaista millä käydä kauppaa tai kiristää valtiota ! Perkele !

Noh , sitten seuraa hyviä uutisia: muutama päivä sitten perustettu foorumimme on saanut jo kolme (!) uutta jäsentä. Ainoastaan yksi näistä jäsenistä on kuitenkin jopa kirjoitellut muutamia postauksia näiden kahden jatkaessa hiljaista olemassaoloaan. NF sai myös hieman epämääräistä kritiikkiä tältä toiselta hiljaiselta jäseneltä. Kuitenkin tämä kritiikki oli mielestäni täysin aiheeton , sillä se kohdistui siihen kuinka "uusi" jäsenemme ei tohtinut jostain syystä lukea kaikkia topicceja: toisin sanoen viestiketjuja oli hänen silmilleen liikaa. Hevon kukkua ! Kuka niin väittää ?

Edelleen , jos luette tämän postauksen niin ehdotan teitä saapumaan mahdollisimman pikaisesti seuraavaan osoitteeseen:

http://www.createphpbb.com/nfdnation/

No comments: