Sunday, November 27, 2005

"Se pyörii sittenkin !" - Ptolemaios

Eilen oli hyvinkin erikoinen päivä jälleen kerran.

Pääasiallisesti päiväni koostui kahdesta tapahtumasta , tai oikeastaan kolmestakin. Ensimmäisenä menin Porvooseen täysin omasta ja vapaasta tahdostani viikonloppuna ja kiertelin enemmän tai vähemmän itsekseni ympäriinsä keskustaa ja sen lähialueita. En oikeastaan löytänyt kuin uudet Rannenauhat itselleni paikallisesta Sokoksesta , mutta se nyt ilmeisestikään ei ole kovinkaan tärkeää tietoa.

Minua aina toisinaan ottaa päähän mennä viikonloppuna johonkin paikkaan missä minut tunnetaan ja ottaa vieläpä se riski että mitä suuremmalla todennäköisyydellä tulen kohtaamaan muita jotka tuntevat minut. Tässähän asetelmassa ei tavallaan ole mitään vikaa pääpiirteiltään , mutta kun se tapahtuu "virallisen oleskeluajan" (lue: se aika mitä käytän normaalisti viikonpäivinä) ulkopuolella tulee usein tavattua kaikenlaisia tyyppejä kylän raitilla kehen ei ehkä silloin haluaisi tutustua.

Päästyäni kotiin juttelin tyttöystäväni kanssa kaikenlaisesta. Pääsimme itse asiassa "suoraan asiaan" vasta tuntien kuluttua ja hyvähän se oli. Suoraan sanoen , löysin aivan uusia puolia tuosta ihanasta neidistä huolimatta siitä että olemme olleet yhdessä jo aika kauankin aikaa. Uudet puolet olivat täysin positiivisia sillä minun täytyy myöntää , halusitte tai ette , että me molemmat olemme kokeilunhaluisia ihmisiä ja siksi tämä olikin todella positiivinen uutinen. Her will to experiment is certainly one of the reasons why I am so fond of her.

Kolmanneksi , sain varmistuksen siitä että joku todellakin vielä lukee blogiani muutaman muun ihmisen lisäksi. Tämähän on tavallaan hyvä asia vaikka olen ennenkin sanonut että kävijämäärillä ei pitkään aikaan ole ollut mitään väliä. Aion puhua tästä lisää kunhan ehdin, ainoana ongelmana kuitenkin on se että minulla näyttää tämän lisäksi olevan vielä muutamia asioita joita täytyy selventää koskien entisiä postauksiani sillä omastakin mielestä ne ovat tainneet jäädä hieman epäselviksi.

No comments: