Saturday, November 12, 2005

Puskaradion taajuus toimii..

Huolimatta aavisteluistani ettei yksikään nk. "vanhoista naamoista" tätä blogia enää lukisi , sain hurjan muistutuksen siitä ettei asia ollutkaan näin. Nimittäin nyt näyttää siltä että CW , joka vähän aikaa sitten oli väittänyt että blogini olisi poistettu (?) olikin saanut jaettua blogini osoitteen eteenpäin Mr. Henkalle. Nyt siis hänkin lukee sepustuksiani.

No , eihän siinä mitään , olinkin itseasiassa jo vähän peloissani sen suhteen että lukeeko tätä enää kohta kukaan. Eipä silti , enhän minä tätä olen kävijämäärien johdosta pitkään aikaan tehnytkään , mutta tietty epäilyshän siinä aina nousee alitajunnan syövereistä otsalohkoon kun tajuaa että sekavia kommentteja ei enää postauksien perään irtoa. Ja tämä oli sitten sarkasmia , tajusitte sitä tai ette.

Mitä taas tulee yleisesti blogiini , niin voin nyt ilmoittaa kaikille "smygtittare" - statuksen omaaville CW:nkin ohella , että tätähän blogia ei tulla sulkemaan niin kauan kun Blogger sivustona on maksuton ja sen serveri toimii. Olen jo alusta alkaen lähtenyt siitä tämän blogin sisällössä että sen aktiiviseen tuottamiseen ei tulla väsymään puhumattakaan siitä ettäkö tämä suljettaisiin tuhansien "my job is Pizza delivery !11111!!!!!" - vammailujen jälkeen. Evoluutio on suonut minulle sormet jotka kykenevät poistamaan tuollaiset ikävät kommentit kädenkäänteessä (no pun intended).

Sain muuten myös konkreettista palautetta postauksestani liittyen erääseen ex-tuttavuuteeni. Kuulemma sen sisältämää analyysiä pidettiin hyvänä ja muutenkin edes jotenkin totuutta mukailevana teoksena. Kysehän oli kuitenkin aivan subjektiivisesta näkemyksesta jonka väritin sitten oman makuni mukaan. Lähinnä syy miksi ylipäätäänkään sen tein , oli halu kirjoittaa nk. "paperille" tiukkoja mielipiteitä kyseisestä henkilöstä ja hänen toimintatavoistaan vuosien mittaan. Nykyisin kun en enää hänen kanssaan ole missään tekemisissä niin huomattavasti helpompaahan se on avautua näistäkin asioista. Ja oikeastaan , olisin kaiketi voinut avautua jo aikaisemminkin - tarvitsin vain jonkinlaisen välineen jolla nämä mielipiteet ilmaista. Ja nyt se sitten löytyi.

Tulipahan tiukkaa asiaa siitäkin seikkailusta , häh häh hää.

No comments: