Monday, February 22, 2010

Totaalinen kaaos

Näissä kotiinpalaamisissa on aina se ikävä aspekti, että hienoisen Jet Lagin ohella minuun iskee sellainen suunnaton erinäisten keskeneräisten juttujen sun muiden hoidettavien asioiden paljous. Nyt tällä hetkellä hoidettavani olisi neljä asiaa, enkä totta puhuen oikein tiedä että mistä päästä tässä aloittaisi. Ongelmallisuutta on siis luvassa.

Menin eilen muistaakseni joskus puolen yhden aikoihin yöstä nukkumaan ja nukuin yhteentoista. Ateriat tänään ovat koostuneet juustosämpylöistä, Jogurtista sekä Kahvista. Vatsassa kiertää omituisesti.

Tiedättekö muuten mikä on ironista? Tällä hetkellä kun itse en omaa seurustelusuhdetta kenenkään kanssa, niin lähes jok'ikinen kaverini sellaisen omaa. Sitten taas kun itse seurustelin tässä vielä vuosi ja puolitoista sitten (tai jotain), niin yhdelläkään kaverillani ei ollut seurustelusuhteita.. eli toisin sanoen MÄ OLEN NIIN YKSIN TÄSSÄ KYLMÄSSÄ MUALIMASSA, SEND (NEKKID) WOMEN!!!!!!!

Ja tuo oli sitten vitsi.

Eipä kai tuota nyt oikeastaan niin kaipaakaan. Tai ehkä kaipaan sitä alitajuisesti ja tuollaisilla hallitsemattoman spontaaneilla vitsinpurskahduksilla asioiden todellinen laita tulee epäsuorasti julki. Vaikka toisaalta minulla on kyllä tapana laskea leikkiä melko vakavistakin asioista. Pitäisiköhän alkaa käymään jossain "singles night for the absolute losers"-tapahtumassa? Toisaalta sieltähän sitten löytyy vain tyyppejä, jotka olisivat parhaimmillaankin yhtä älyttömiä kuin minä itse. Lopputulokset saattaisivat olla aika samanlaisia kuin viimeistenkin juttujen lopputulokset.. Niih..

Voi kumpa tässä blogissa voisikaan saada avautua näistä suhdekiemuroista ja minun viimeaikaisista kokemuksistani niiden parissa. Ei kyllä sitten mitään järkeä ole ollut näissä jutuissa, mutta annetaan nyt sitten olla.

Helvettiläinen että tämä talvi muuten hajottaa tällä(kin) hetkellä. Tuntuu että viimeiset yhdeksän kuukautta on ollut talvea. Kylmää ja pimeää. Joulukin oli jossain vaiheessa. Sitten kai taas uutta vuotta pukkasi. Toistaiseksi en ole kyllä saanut aikaiseksi mitään järkevää vielä. Pitäisiköhän alkaa laatimaan jonkinlaisia viisvuotissuunnitelmia, ja pitää niistä yhtä paljon kiinnikin kuin ne keksineet tahot? Sehän olisi kyllä sitten taas toisaalta yhtä hyödyllistä kuin omalle jalalleen kusemista..

Hohhoijaa, nyt alkaa kyllä mennä juttu niin pitkälle että lähdenpä tästä nukkumaan.

No comments: