Saturday, February 13, 2010

Laatua kautta aikojen

Kunnon uni tuli taas nähtyä eilen yöllä. Ryömin ilmeisesti jossain Kalaharin autiomaassa, ja siellä sitten päädyin isoon ja vehreään keitaaseen. Siellä oli kaksi Arabialaista "setää" juottamassa kameleitaan jollain lähteellä. Sitten uneni siirtyi omituisesti sellaiseen elokuvamuotoon, jossa alettiin seuraamaan sitä että mitä ne Beduiinisedät selittelivät siellä keskenään. He huomasivat minut ja nauroivat hillitysti minulle kun kompuroin pitkin sitä keidasta etsien vettä. Heräsin siihen kun sain vihdoinkin ryömittyä sille lähteelle. Siinä unessa oli myös tekstitykset niiden arabien puheille, mutta onneksi en enää muista että mitä he puhuivat ja minkä kielten teksityksiä ne olivatkaan.

Tänään oli sattunut taas joku korkeakouluammuskelu USA:n puolella. Yllättäen tekijä oli nainen. Jotenkin täytyy kyllä myöntää että koulussa murhanhimoisesti asetta heiluttava (toivottavasti) nuori nainen on ihan vähän seksikäs konsepti - lainatakseni erästä elokuvaa niin "you don't know whether to put your hands up or fall in love". Mietin usein armeijassa sellaista tilannetta kohdalleni että joutuisin sodassa jotain vihollispuolen naissotilasta vastaan sellaisessa tilanteessa missä molemmilla olisi patruunat loppu ja sitten sellaiset älyttömän kokoiset pistimet vyöllä. Antaisin varmaankin sen naisen tappaa minut, ja kuolisin sellainen erittäin euforinen leveä hymy huulillani. Tosin se nainen olisi kumminkin minun tuurillani joku älytön telaketjufeministi, joka vihaisi miehiä ihan periaatteesta eikä näkisi tilanteessa mitään muuta kuin luonnollisen koston toteutumista miessukupuolta kohtaan käytännössä. Minä olisin varmasti helppoa riistaa naispuolisille ja Aasialaisille Ninja-salamurhaajille.

Huomenna pitää mennä ostamaan muutama elokuva. Ajattelin sellaisia pätkiä kuin "Ghost Dog" sekä "Tropa De Elite". Tuo Ghost Dog on muistaakseni samalta ohjaajalta kuin eilen katsomani Broken Flowers, joka oli kyllä kaikessa vaisuudessaan melko hyvä elokuva. Näin muuten sen uudemman Star Trekinkin- joka oli pitkästä aikaa ihan kohtuullista katsottavaa sen genren edustamien elokuvien taholta. Toivon mukaan siitä kakkosleffasta tulee sitten parempi.

Ai niin- olen muuten unohtanut mainita että katsoin viikko tai pari sitten ne Ruotsin Euroviisujen karsintakisat kun ei ollut muutakaan tekemistä. Vähän huvitti siinä se että kaikki ne hyvännäköiset naisesiintyjät taustatanssijoineen eivät päässeet jatkoon ollenkaan. WTF!?

Tuntuu että olen taas sanonut vähän liikoja ja puhunut ohitse suuni näissä asioissa.

Lupaan taas poistua vähäksi aikaa tuonne jonnekin takavasemmalle..

No comments: