Friday, February 19, 2010

Keskivertoa

Meneekö taas tällaiseksi tyypilliseksi paskanjauhannaksi tämä paluu kotiin? Nyt puhutaan taas että juuri sopivasti hiihtolomaviikoille iskee joku lastaajien matkalaukkuongelmavyyhti ja sitten vielä puhutaan jälleen mm. bussilakosta. Great news, people.

Tämä on taas niin tyypillistä - nämä paluut minulla aina jostain johonkin ovat aina yhtä paskaa. Viimeksi kun pääsi armeijasta pois, alkoi sopivasti kaikki mahdolliset työpaikat kuolettava globaali talouslama, ja kesälläkin oli muistaakseni jotain häikkää kun tulin takaisin kotiin täältä. Nyt sitten iskee taas joku työtaisteluprobleema Helsinki-Vantaalle ja laukku kiertää Indokiinan läpi kahdessa viikossa taikka sitten se kanitetaan jonnekin lentokentän kellarien komeroihin kuukaudeksi - OR BETTER YET, KAIKKI MÄNNÖÖPI LAKKOON! Näistä tällaisista tempauksista voisi sanoa muutamankin sanasen vaikka kieltämättä pidänkin kyllä niitä toimia ihan tavallaan oikeutettuinakin, mutta olisi se joskus kiva kun tulisi sellainen lakko joka ei vaikuttaisi suorasti tai epäsuorasti mitenkään minun maalliseen vaellukseeni millään tavalla.

Ai niin - YLE:n Jugner erotettiin tai erosi.. tai jotain. Hyvä juttu, mutta sitä en ymmärrä että miksi se itkee siitä jossain Facebook-accountissaan. Jos Hitlerillä olisi ollut Facebook-acco, niin olisikohan se itkenyt viimeisinä elonhetkinään jonkun ilmoitustauluviestin kautta sitä että miksi koko maailmaa vihaa häntä niin paljon vaikka hän vain yritti parantaa kansansa elämää ja muutenkin elää palvellen kansansa parasta. Vähän samanlaisia mittasuhteita minä koen tuossa Jugnerin itkuvirressä olevan natsiviittauksista huolimatta. Jätkä oli muutenkin ainakin osittain Median antaman kuvan perusteella aika itserakas ja despoottinen jätkä, vaikka tottahan sekin on että en minä saisi varmaan edes piakkoin säädettävän lain nojalla edes käyttää noita termejä täällä kenestäkään muusta ihmisestä oman taustani huomioonottaen. Kenties eräiden "entisten" mielestä minunkin kusipäisyyteni täyttää vähintään Jugnermaiset mitat, mutta siitäkin huolimatta koen että se kaveri on ainakin lukemani perusteella ollut melkolailla huono johtaja-asemassa ja muutenkin sellaisen vanhakantaisen pakkomonopolin huipulla, että eipä tuo mielenilmaus nyt voinut puhua mitenkään erityisen hyväntahtoisesta kaverista. Oli muuten aika provosoiva juttu verrata Jugneria Hitleriin, mutta teinpä se nyt kumminkin - SEE WHAT I DID THERE?

No comments: